Hazai Bozsik-programon szerepelt az U10 és az U11

A Széktóiban a szokásos mezőny gyűlt össze. 

Vasárnap a KTE Labdarúgó Akadémia volt a rendezője a Bozsik „A” tornának, melyre a Széktói Stadionban került így sor. Az U11-es és az U10-es korosztály a szokásos mezőnnyel állt rajthoz, a mieink nem vallottak szégyent házigazdaként.

Torbavecz Tamás (KTE LA U11):

„A hazai rendezésű régiós tornán az U11-es korosztály jó játékkal, győzelemmel kezdett a Diósgyőr ellen. A Békéscsaba ellen is vezettünk, ám a mérkőzés második felében elvesztettük a fonalat, és vereséget szenvedtünk. A Debrecen ellen korán hátrányba kerültünk, így már csak kapaszkodni és szépíteni tudtunk. A Szolnok ellen szép támadás után szereztük meg a győzelmet, az utolsó mérkőzésünkön fejben elfáradtunk, a nagyon jó erőkből álló Nyíregyháza ellen vereséget szenvedtünk. Csapatunkból ezen a napon Dóka Dávid kapta a különdíjat a pálya tengelyében mutatott kreatív játékáért.”

Verebélyi Gábor (KTE LA U10):

„Körülbelül ott folytattuk, ahol Szolnokon abbahagytuk a játékot. Minden csapattal küzdelmes mérkőzéseket játszottunk, ahol végig sikerült dominálnunk, irányítanunk a játékot. Az öt mérkőzésből egy vereség, két döntetlen és két győzelem jutott nekünk. A hirtelen lezúduló csapadék megfagyasztotta a játékunkat, a csúszós pálya sok technikai hibát okozott.  Taktikailag nagyon fegyelmezetlenek voltunk, ezen a jövőben változtatnunk kell, ha előrébb szeretnénk lépni. A legjobb játékosunk Veréb Balázs lett, aki harcos védőmunkájával és hasznos támadás szervezéseivel tűnt ki a csapatból.”

A Bozsik-program keretein belül egyetlen tornája maradt hátra csapatainknak, november 11-én Diósgyőrben zárják az évet a keleti régióban.

A kecskeméti tornáról hamarosan bővebb képgalériával is jelentkezünk!

 

Szerző: KTE/kteakademia.hu