Hatvani, Szamosi, Kónya és Kobela a hét legjobbjai

Négy játékos került be.

Egy időre biztosan utoljára választottuk meg a hét legjobbjait akadémiánkon, hiszen az MLSZ minden bajnokságot felfüggesztett. Szerencsére legalább volt okunk itt a szünet előtt az örömre, hiszen négy játékos is bekerülhetett szokásos rovatunkba.

Széchenyi Márton (U17): Jakó Dávid (KTE LA – Újpest FC 3-2)

„Jakó Dávid két gólt lőtt, téli átigazolása után először kezdett, gratulálok neki! A mérkőzés legjobbja ennek ellenére Hatvani Dániel, aki tanári módon védekezett a középpályán. Egész évben stabilan hozza a legmagasabb szintet, ám amolyan szürke eminenciásként az avatatlan szemnek láthatatlan. Hatalmas munkát végez meccsről meccsre, nagy reménysége az akadémiának.

Bódi Attila (U16): Szamosi Csanád (KTE LA – Újpest FC 6-3)

„Három játékost is kiemelhetnék, mert Molnár Ádin és Kovács Ádám is nagyszerű egyéni teljesítményt nyújtott, de mivel csak egyet lehet, az Szamosi Csanád, aki a védelem irányítása mellett ismét góllal járult hozzá a győzelemhez.”

Szabó Tibor (U15): Kónya Richárd (KTE LA – DVSC 4-2)

„Fekete Andris harcosan futballozott, önzetlen gólpasszt adott. Kónya Ricsi az első félidőben védekezésben nyújtott nagyszerű teljesítményt, majd a második félidőben ellenállhatatlan volt a bal oldalon.”

Torbavecz Tamás (U12): Kobela Patrik (Grosics Akadémia – KTE LA 1-1)

„Csapatunkból Kobela Patrikot szeretném külön kiemelni, aki hatalmas mezőnymunkát végzett, támadásban és védekezésben is kiemelkedőt nyújtott.”

Szerző: KTE/kteakademia.hu