Hatan kerültek be a hét legjobbjai közé

Kapus, védő, középpályás és támadó is bekerült. 

Jó hétvégéje volt a KTE LA bajnokságban érdekelt csapatainak, hiszen az U12 kivételével szinte mindenki nyert, csak az U17 játszott döntetlent. Csapataik legjobbjait ezúttal is az edzők nevezték meg.

Hirman Kristóf

Csordás Csaba (U19): Hirman Kristóf (KTE LA – Szeged-Grosics Akadémia 1-0)

„Az utóbbi három meccsünkön folyamatosan jelenség a pályán. Rengeteg futómunka, jó agresszivitás jellemzi, folyamatosan benne van a játékban. Tudja mikor kell gyorsítani, vagy lassítani, pontosan játszik. Hozzátenném, hogy ez egy igazi csapatmunka volt, tulajdonképpen bárkit választhattam volna.”

Széchenyi Márton (U17): Bessenyei Rajmond (Békéscsaba – KTE LA 3-3)

„Fontos részt vállal abból, hogy a második félidőben kétgólos hátrányból is visszajöttünk. Először ő szépített, majd a harmadik gól előtti büntetőt kiharcolta.”

Széchenyi Márton (U16): Dénes Máté (Békéscsaba – KTE LA 0-2)

„Nagyon sok labdát szerzett, legalább 5 kulcsfontosságú becsúszó szerelése volt. Emellett az első gólt is ő szerezte egy szöglet után.”

Lóczi Péter (U15): Lengyel Szabolcs (KTE LA – MTK 2-0)

„Sok jó egyéni teljesítményünk miatt is tudtunk nyerni! Zábráczi Szabi megbízhatóan és jól védett, Ádelhardt Rajmond nagyon hasznosan játszott, Kovács Ádám és Goretich Gergő szintén, emellett nagy akarattal küzdöttek. A választásom Lengyel Szabolcsra esett, Szasza szép gólt lőtt, emellett óriási mezőnymunkát végzett, sok labdát szerzett, besegített a védekezésbe is. Sokszor 2 vendégjátékost is lekötött, végig nagy kedvvel, óriási elszánnal futballozott.”

Csima Gyula (U14): Radnóti Dániel (KTE LA – MTK 3-2)

„Nem azért választom Danit, mert rengeteget kellett volna védenie, éppen ellenkezőleg. A kiállítás után, 2-2-nél kellett hoznia két hatalmas bravúrt, amivel lehetővé tette azt, hogy végül megnyerjük a meccset.”

Bódi Attila (U13): Visinka Valentin (KTE LA – Orosháza 2-1)

„A megbízható védőmunka mellett, nagyon jó mélységi átadásokkal segítette a labdakihozatalokat, fellépett a támadásokhoz, sőt, a kapura is veszélyes tudott lenni.”

Szerző: KTE/kteakademia.hu