Háromnapos túrán vett részt a KTE LA U12

Szigetváron járt a csapat. 

Dócs Dániel korosztályos csapata egy kitűnő csapatépítőn vehetett részt, hiszen a hétvégét Szigetváron töltötték. A XV. Dél-Zselic Kupa tökéletes alkalom volt arra, hogy még inkább összekovácsolódjon a társaság.

Ami a tornát illeti, felemás eredményeket ért el a KTE LA, a csoportkörben két magabiztos győzelem, illetve két vereség volt a csapat mérlege, így nem sikerült kiharcolni a továbbjutást. Szombat délután fürdés szerepelt a programban, vasárnap délelőtt aztán a várat is bevették a gyerekek, ezt követte a délutáni vigaszág, melynek mérlege a csoportkörhöz hasonlóan alakult, így a 11. helyen zárt a KTE LA.

Dócs Dániel értékelése:

„Egy évvel idősebbek közt játszottunk, de az esélyünk végig megvolt a továbbjutásra, végül nem úgy sikerült a torna, ahogy szerettük volna. Két győzelem és két vereség volt a mérlegünk a csoportban, az utolsó meccset sajnálom igazán, mert ott nem kellett volna vereséget szenvednünk. Sajnos túl sokat hibáztunk, alap passzokat rontottunk el. A két legjobb harmadik is továbbment, így még reménykedtünk, hogy mi is köztük leszünk, de erről végül lecsúsztunk, a másik két csoportban egyaránt 7-7 pontot szerzett a harmadik. A csoportkör után szombaton fürdéssel töltöttük az időt, majd vasárnap délelőtt bevettük a várat. A vigaszág során végül megismételtük a csoportkör mérlegét, így a 11. helyen zártunk. Tanulságos torna volt, de a lényeg, hogy a gyerekek jól érezték magukat a 3 napos túrán, ami a csapattá válás útján is még inkább elindított minket.”  

Szerző: KTE/kteakademia.hu