Három korosztályunk is a Honvéd vendége volt

Az U15, az U12 és az U11 is a Honvéd akadémián járt. 

A KTE LA három korosztályos csapata is a Honvéd MFA vendége volt szerdán. A mérlegünk két vereség és egy győzelem a kispestiek ellen, az U12-es csapatnak sikerült nyernie.

Torbavecz Tamás (KTE LA U12):

„Egy rendkívül jó játékerőt képviselő Honvéd ellen léphettünk pályára, mellyel 3x30 perces meccset játszottunk. Az első 30 percben maximális odafigyeléssel kezdtük a mérkőzést. A szélső védőink jó ütemben léptek be a játékba a támadásainknál. Két remek ütemű mélységi beindításból gyorsan kétgólos előnybe kerültünk. Rövid ideig tudtuk csak birtokolni a labdát, ellenfelünk komoly nyomást helyezett ránk, és végül egyenlített. A második félórában igyekeztünk többet birtokolni a labdát, jól találtuk meg a belső középpályásainkat, de kevés helyzetet dolgoztunk ki, nem tudtunk gólt szerezni, és a második etap végén egy szöglet utáni kavarodásnál határozatlanok voltunk, gólt kaptunk. Az utolsó 30 percben sikerült az ellenfél térfelén labdát szerezni, és ezekből veszélyesek voltunk, négy gólt is szereztünk az utolsó etapban. A mérkőzés végére hatalmas területek nyíltak a csapatok fáradtságának köszönhetően, ezekből mindkét oldalon komoly gólszerzési lehetőségek alakultak ki.”

Honvéd MFA – KTE LA 5-6

Verebélyi Gábor (KTE LA U11):

„Háromszor 20 percet játszottunk, sebességben és dinamikában még nem tudunk versenyezni a Honvéddal, ők már július közepe óta edzésben vannak. Sok szép megoldást láttam ugyanakkor a fiúktól, ami biztató a felkészülést nézve. Gratulálok a Honvéd csapatának!”

Honvéd MFA – KTE LA 11-2

Csima Gyula (KTE LA U15):

„Sajnos a végeredmény nagyobb különbséget mutat, de az első félidőben nagyon jól futballoztunk, felvettük a versenyt a Honvéddal, mely végül 2-1-re vezetett a szünetben. A másodikban félidőben egy komplett második sor jött náluk, mi ekkor már fáradtunk, nem tudtunk ugyanabban a ritmusban futballozni, mint az elsőben. Ettől függetlenül az első félidő mindenképpen biztató a jövőre nézve, arra a játékra bátran építhetünk.”

Honvéd MFA – KTE LA 7-1

Szerző: KTE/kteakademia.hu