Három korosztály járt Szolnokon

Bozsik-programot rendeztek. 

Három korosztályos csapatunk, az U11, az U10 és az U9 is Szolnokon vett részt a kiemelt Bozsik-programon, mely során a hátigazdák mellett a Szeged és a Békéscsaba volt ellenfelünk.

Filus Gábor (U11): – A csapat ezúttal nagyon ingadozó teljesítményt nyújtott. Voltak szép támadások, szép gólok, de rengeteg hibával játszottunk a pálya minden területén. A küzdőszellem, az akarat viszont példamutató volt, amihez gratulálok a csapatnak. Két-három nagyon jó teljesítmény segítette a csapatot a játékban, a kapuban Farkas Zétény kiemelkedő teljesítményt nyújtott, a védelmben pedig Bertus Lórit kell megdicsérni. Ezúttal négy győzelem mellett két döntetlennel zártuk a napot.

Fűkő Péter (U10): – Igazából maga a játék képe jól nézett ki, jó meglátások voltak, sok jó észrevétel. A kivitelezésbe csúsztak be technikai hibák, emiatt maradt bennem pici hiányérzet. Nem pörögtünk maximális intenzitással, picit álmosak voltunk, de semmi gond, van ilyen. Dicséretet érdemel minden gyerek.  

Rádi Zsolt (U9): – Kicsit enerváltan, dekoncentráltan fociztunk az elején, de szerencsére a többi csapat is, így sikerült jó eredményeket elérni. A labdakihozatalokat nem teljesen a megbeszéltek szerint csináltuk, így egy-két hibánkat gólra váltotta az ellenfél, de támadásban remek egyéni megoldásokkal sikerült javítani. A küzdőszellem ismét maximális volt. Sok helyzetet hagytunk ki, a kapu előtt jobban kell koncentrálnunk. Mindenki nagyot küzdött de Trázsi Marcellt remek góljaiért, Ben Rached Rayent fáradhatatlan mezőnyjátékáért emelném ki. Gratulálok a srácoknak!

Szerző: KTE/kteakademia.hu