Három helyen bizonyított az U9

Náluk szinte ez megszokott.

Most is egy tartalmas hétvégét hagyott maga mögött a KTE LA U9-es korosztálya, mely három tornán is remek teljesítményt nyújtott.

Pelikán István beszámolója az újpesti kiemelt Bozsik tornáról és fesztiválról: – A Pécs, a Szolnok, a Nyíregyháza, és az UTE ellen léptünk pályára. A gyerekek nagy lelkesedéssel indították a mérkőzések sorozatát, amelyet egész végig meg is tartottak a kiváló ellenfelekkel szemben. A labda kihozatalok nagyon jól működtek. Főleg a védők léptek be jól a játékba, s vezették fel a labdát a középső zónába. A támadó harmadban is nagyon gyorsak, ötletesek és bátrak voltak a gyerekek, ezért nagyon sok helyzetet alakítottak ki. Ezeket sikeresen góllal fejezték be. Védekezésünk is nagyon jó volt, már az ellenfél térfelén a letámadásokkal sok labdát tudtunk szerezni. Nagyon egységesen és jól játszottak a játékosok ezen a napon. Vasárnap az idei első Bozsik fesztiválon is pályára léphettek a fiúk, amelyen nagy lelkesedéssel és akarattal fociztak végig. Sok szép megoldás jellemezte a csapat játékát, így jó minőségben játszottak a mérkőzések alatt. Köszönöm Kovács Zsolt és Benke Balázs kollégáimnak a segítséget a hétvégi programokon.

Benke Balázs beszámolója a Helvécia U11-U10 elleni edzőmeccsekről: – Vasárnap délelőtt tudtunk egy nagyon jó edzőmérkőzést játszani a Helvécia U11-es csapatával. 5x20 perc állt rendelkezésre a gyerekek számára, így mindenkinek jutott játékidő, hogy megmutathassa a héten gyakoroltakat. Végig meccsben volt mindkét csapat, gratulálok a fiúknak, jó teljesítményt nyújtott mindenki.      

Szerző: KTE/kteakademia.hu