Három csapatunk is győzelemmel kezdte a tavaszt

Eredmények. 

A Pre Akadémia szekció számára is elrajtolt a tavaszi szezon, nem is akárhogyan, hiszen három együttesünk is nyert, emellett egy döntetlen született a nyitányon. 

U15: KTE LA – Kelen 3-2 (1-2)

U15 Alap csoport, 12. forduló

KTE: Kálmán – Gulyás, Kristóf, Rau, Filus, Laczkó, Csernák, Varga J., Pulai, Somodi, Kaldenecker. Csere: Lázár, Hegedűs I., Ónodi, Németh.

Gól: Csernák (39., 60.), Hegedűs I. (78.) ill. Kun (9., 27.)

Torbavecz Tamás: – Rengeteg hiányzó játékosunk volt betegség és sérülés miatt, de mindig az a legjobb csapat, amelyik a pályán van! Az első félidőben kétgólos hátrányba kerültünk, de nem törtünk össze, mindent megtettünk azért, hogy visszajöjjünk a meccsbe. A hajrában mindkét csapatnak megvoltak a lehetőségei, végül nekünk sikerült eredményesnek lenni. Csapatunk legjobbja Kaldenecker Ármin volt, akinek két gólpassza kulcsfontosságú volt a győzelem szempontjából.

U14: KTE LA – Mezőkövesd 4-0 (2-0)

U14 Alap (kelet), 14. forduló

KTE: Endre – Polgár, Kocsis, Csizmadia, Paor-Smolcz, Miskei, Deák, Nyerges, Ronkó, Turóczy, Eiler. Csere: Csorba, Sápi, Kerekes.

Gól: Ronkó (29.), Kocsis (33.), Eiler (64.), Polgár (66.)

Dócs Dániel: – Rossz ritmusban kezdtük a mérkőzést, nem tudott kialakulni folyamatos játék, a sok technikai hiba miatt. Kellett húsz perc, hogy bele lendüljünk a mérkőzésbe, és az első rúgott gólunk láthatóan megnyugtatta a fiúkat. A szünetben változtattunk minimálisan a játék felépítésén. Sokkal több területünk volt, lendületből tudtunk az ellenfél védővonalának neki menni, sok helyzetet alakítva így ki. Ebben talán megint van egy kis hiányérzetem, hogy sok helyzetből keveset tudtunk gólra váltani. Sok jó egyéni teljesítmény volt csapaton belül viszont. Szeretném kiemelni Ronkó Márkot, Polgár Patrikot, Kocsis Benedeket és Paor-Smolcz Csanádot.

U13: Szeged-Csanád GA – KTE LA 2-2

U13 Dél-kelet, 15. forduló

KTE: Kocsis – Madarász, Kárász, Nagymihály G., Kriskó, Csóka, Nagymihály Á., Horváth Sz., Takács M. Csere: Rózsa, Bagi, Arany, Csutak, Ónodi.

Gól: Visi (62.), Kránicz (77.) ill. Kriskó (49., 80.)

Verebélyi Gábor: – Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, ez a lendület kitartott az első három negyed végéig. Ebben az időszakban kezdeményezően játszottunk, irányítottuk a játékot, a vezetést is megszereztük. Többször lezárhattuk volna egy második góllal a mérkőzést. Az utolsó negyedben megváltozott a játék képe, az elején a Szegednek egy szögletből sikerült szépítenie, ez a gól minket megzavart, őket pedig feldobta. Jött egy újabb szegedi szöglet és egy újabb hazai gól. Mindent megtettünk, ami sikerült is: Kriskó a jobb oldalról, bal lábbal tekerte a szögletet a kapuba, ennek is köszönhetően a mérkőzés embere lett.

U12: Szeged-Csanád GA – KTE LA 1-3

U12 Dél-kelet, 15. forduló

KTE: Farkas Z. – Bovier, Bertus, Füleki, Kern, Komonyi, Némedi, Eiler, Beszedics. Csere: Scheiner, Bencze, Dunai, Szuetta, Lévay, Kovrig.

Gól: Dér (6.) ill. Eiler (30.), Némedi (47., 72.)

Filus Gábor: – Jól kezdtük a mérkőzést, sok helyzetet tudtunk kidolgozni, de a kapu előtti befejezésekben nem remekeltünk a mérkőzés első felében. Ez meg is bosszulta magát. A gyerekek a kapott gól ellenére még nagyobb tempót diktáltak, helyzeteket alakítottak ki, a széleket jól játszották meg, ekkor pedig már a kapu előtt is határozottak voltunk. Gratulálok a gyerekeknek a pályán mutatott játékhoz, hozzáálláshoz, és persze a jó rajthoz!

Szerző: KTE/kteakademia.hu