Három csapatunk is begyűjtötte a pontokat

Remek hétvég volt.

Pre Akadémia szekciónk csapatai közül ezúttal csak az U15 nem lépett pályára hétvégén, az U14, az U13 és az U12 azonban kivétel nélkül győztesen hagyhatta el a terepet a lefújás után.

U14: Eger – KTE LA 1-2 (1-1)

U14 Alap csoport (kelet), 18. forduló

KTE: Németi – Lippai, Filus, Király, Ónodi, Kristóf, Kaldenecker, Baranyi, Pulai, Czéh. Lőrincz.

Csere: Batfalszky, Gulyás, Németh, Kis, Házi.

Gólszerzőink: Czéh, Kaldenecker

Csima Gyula: – A mai mérkőzésen sem a csapatjátékban, sem egyénileg nem tudtunk folyamatos jó játékot, teljesítményt produkálni. A védekező játékunk megfelelő volt, de a labdakihozatallal, a támadás szervezéssel akadtak problémák. Kevés helyzetet alakítottunk ki, igaz, ellenfelünk sokszor nyolc-kilenc játékossal nagyon szervezetten is védekezett. Ezúttal Király Mátyást emelném ki.

U13: Szeged-Csanád GA – KTE LA 1-2

U13 dél-kelet, 19. forduló

KTE: Nyerges Móric – Nyerges Milán, Rau, Horváth Á., Deák, Ronkó, Házi, Paor-Smolcz, Eiler.

Csere: Csorba, Kerekes, Meggyesi, Sápi, Mészáros, Szenczy, Bencze.

Gólszerzőink: Házi 2

Dócs Dániel: – A mérkőzés hullámzó játékot hozott. Mind a két csapat kereste a ritmusát, ami hullámokban, rövid ideig mutatkozott meg. Büntetőből már az első húsz percben sikerült megszereznünk a vezetést, alapvetően megérdemelten, mert több helyzetet is kidolgoztunk. Ellenfelünknek az első 40 percben helyzete sem volt, ami adódott utána, abból viszont rögtön gólt is szerzett egy szöglet után. Sikerült viszont gyorsan a jó mederbe visszahozni a mérkőzést, négy perc múlva Házi Marci egy jó beadás után fejelt a kapuba. Nagyon pozitív, hogy kevés technikai hibával játszottunk, ezért is adódott kevés helyzete ellenfelünknek. Nagyon kellett már egy pozitív visszajelzés a csapatnak. Gratulálok mindenkinek! A mérkőzés legjobbja ezúttal Házi Marci volt, aki jól használta ki helyzeteit és két gólt szerzett.

U12: Szeged-Csanád GA – KTE LA 0-4

U12 dél-kelet, 19. forduló

KTE: Kocsis – Takács M., Csóka, Kriskó, Madarász, Csutak, Kárász, Czibók, Nagymihály G.

Csere: Kiss, Ábrahám, Ónodi, Dulai, Berta, Szabó M., Bagi, Nagy A.

Gólszerzőink: Czibók, Nagymihály G., Kárász, Kriskó

Verebélyi Gábor: – Az első húsz percben nagy nyomást sikerült a szegedi csapatra helyeznünk és a negyed végén megszereztük a vezetést. A második negyedben kiegyenlített volt a találkozó, nem voltunk annyira rendezettek. A harmadik negyedben újra domináltunk sikerült három gólt szereznünk, de ebből egyet valamiért nem adtak meg. A negyedik negyed elején aztán Kriskó gólja lezárta a mérkőzést. Az utolsó negyedben a Szeged nagy erőket mozgatott meg a szépítésért, két kapufát is lőttek, de a kapuban Kiss parádézott, így nem rezdült meg a háló. A fiúk nagyon szervezetten, fegyelmezetten, koncentráltan játszottak. A mérkőzés legjobbja Csóka Dávid volt. Gratulálok!

Szerző: KTE/kteakademia.hu