Három csapatunk is a Pakssal játszott

U19, U17 és U16-os eredmények. 

Több edzőmeccset is játszottak csapataink a hétvége folyamán, az U19, az U17 és az U16 a Paks ellen lépett pályára.

U19: KTE LA – Paks 2-4

KTE: Kovács D. – Kemenczés, Vágó, Drabik, Antal – Daróczi, Virág, Sallai – Bashiri-Shahroodi, Török, Kovács P.

Csere: Szász, Richter

Gól: Vágó, Kovács P.

Csordás Csaba: Jól kezdtünk, az első 20 percben gólokkal húzhattunk volna el, de ahogy egyre jobban mentünk bele a meccsbe, úgy választottuk inkább a kényelmi faktort. Saját magunknak nehezítettük meg a dolgot, felhoztuk az ellenfelet, nem tudtunk reagálni. A fáradtság ebben az időszakban még elfogadható, de a pályán mutatott mentalitás nem. Az pozitív volt, hogy visszajöttünk a meccsbe, akár fordíthattunk is volna, de több most nem volt bennünk. Azon kell változtatnunk, hogy bármennyire is fáradtak vagyunk az alapozás ezen időszakában, akkor sem szabad a könnyebb utat választani. Küzdeni, hajtani kell!

U17: Paks – KTE LA 3-3

KTE: Berta – Barkóczi, Treiber, Száhl, Sörös – Pécsi, Fekete – Szedmák, Szalai, Faragó – Bessenyei.

Csere: Bakos, Kasztel, Ugrai

Gól: Faragó, Bessenyei, Kasztel

Király Dávid: Sikerült egy szintet lépnünk előrejátékban, viszont védekezésben több egyéni és csapatszintű hibát vétettünk, amikből tanulnunk kell. Jó úton jár a csapat, dolgozunk tovább keményen.

U16: Paks – KTE LA 1-2

KTE: Cseh – Orlov, Kuchta, Bódi, Rózsa – Szőke, Győrfi, Hatvani – Bellák, Bodor Z., Nagy L.

Csere: Major, Pap, Gulyás, Jován, Bodor B.

Széchenyi Márton: Végre azt éreztem, hogy az történik a pályán, amit mi akarunk. Játékban az ellenfél fölé nőttünk, de az edzéseken gyakorolt taktikai és játékelemek is visszaköszöntek. Ez főleg a védekező, illetve a középső harmadot érinti egyelőre, de fogékonyak a gyerekek, és meg is tudják valósítani, amit szeretnénk. Elégedettek lehetünk, bár a végére a nagy meleg miatt is kicsit szétestünk mentálisan, de ezen is dolgozunk még.

Szerző: KTE/kteakademia.hu