Harmadik meccsét is megnyerte az U17, kikapott az U16

Hajrá gólok is kiállítás a Szeged ellen.

Izgalmas mérkőzéseket játszott a KTE LA U17 és U16 is a Grosics Akadémia ellen, az idősebbek egy őrült hajrában tudtak nyerni, míg a fiatalabbak emberhátrányban már nem tudtak pontot szerezni.

U17: KTE LA – Grosics A. 2-1 (0-0)

U17 Alap csoport, 3. forduló

KTE: Ásós – Miskolczi, Bogdán, Szamosi – Ádelhardt, Győri, Szalai, Horváth – Haász – Pető, Gyarmati.

Kiállítva: Ásós (76.) ill. Wolland (4.)

Gól: Gyarmati (68.), Marsa (94.) ill. Indre (92.)

Bódi Attila: Nagyon büszke vagyok a csapatomra, mert olyan értékeket mutattak meg magukból ezen a meccsen, ami az élet minden területén sikeressé teheti a játékosokat. Hatalmas érzelmi hullámvasút jellemezte a meccset, hiszen gyorsan emberelőnybe kerültünk, amitől túlzottan megnyugodtunk, majd a visszahúzódó ellenféllel sokáig nem tudtunk mit kezdeni, így görcsössé váltunk. Végül feltörtük őket, de jött egy kapus kiállítás nálunk is, úgy, hogy ezen a poszton nem volt cserénk ezúttal. A hosszabbításban aztán gólt kaptunk, de olyan szívből jövő akarat volt a játékosokban, ami leírhatatlan, ebben a szituációban is ki tudtunk még alakítani két helyzetet, majd a másodikat be is lőttük. Óriási élmény volt látni ezt a mentalitást, csapatszellemet. Büszke vagyok mindenkire!

U16: KTE LA – Grosics A. 2-3 (1-2)

U16 Alap csoport, 3. forduló

KTE: Petró – Benke (Szabó 76.), Szekeres, Kovács P., Ruzsa – Bálint, Szabó (Kovács 83.), Erhardt (Sebő 76.), Kajtár – Frey (Radnóti 46.), Kónya (Karsai 57.).

Kiállítva: Petró (44.)

Gól: Kajtár (27.), Karsai (67.) ill. Nagy (31.), Mahler (33.), Szabad (52.)

Szabó Tibor: Változatos, küzdelmes, jó iramú meccsen szenvedtünk vereséget. Az egyik nagy fordulópont a kiállítás volt. A végén volt még lehetőségünk egyenlíteni, de ezt elszalasztottuk. Az akarat és a küzdeni tudás megvolt a játékosokban, ennek mindig alapnak kell lennie.

Szerző: KTE/kteakademia.hu