Gólzáporos U19-es edzőmeccs

KTE LA U19 - Kecskeméti LC (megye II.) 3-4

A KTE LA U19-es csapat lejátszotta első edzőmeccsét, melyen a KLC megye II-es felnőtt csapat volt ellenfelük. A találkozó 7 gólt hozott, győztesen végül a felnőtt együttes hagyta el a pályát.

A fordulatos meccsen az U19-es együttes szerzett vezetést büntetőből, de a KLC megfordította az állást, szünet előtt azonban sikerült egyenlítenie a fiataloknak. Fordulás után mindkét csapat sokat cserélt, Bozsik és Szűcs góljaival elhúzott a megye II-es csapat, amire már csak egy válasza volt Csordás Csabáéknak. 

KTE LA U19 – Kecskeméti LC (megye II.) 3-4 (2-2)

Edzőmeccs, Széktói Stadion

KTE: Kovács D. – Szabó G., Vágó, Hirman, Szász – Török, Sallai, Daróczi – Richter, Lukács, Kovács P.

Csere: Berta, Illés, Kemenczés, Antal, Virág, Drabik, Szőke, Supka, Bashiri-Shahroodi

KLC: Meggyes – Keresztes, Módra, Kőrös (Kovács A.) – Csordás – Nagy (Dinnyés), Péntek (Kelő), Bakos (Pálnok), Szűcs – Kovács M., Bozsik (Apró)

Gól: Török 2, Lukács ill. Bozsik 2, Kovács M., Szűcs

Csordás Csaba (KTE LA U19): Az új impulzusok után ez volt a gyerekek számára az első edzőmeccs. Sok pozitívumot láttam, persze sok csiszolnivaló is van, főleg védekezésben kell stabilabbnak lenni. A három rúgott gól mindenképpen jó dolog, de a négy kapott már sok. A második héten vagyunk, a játékosok befogadók az új dolgokra, de talán a fáradtság még érezhető néhányuknál. Tanulságos meccs volt, ebben az időszakban a lehető legjobb ellenféllel találkoztunk. Dolgozunk tovább, hogy a pozitívumok eredményességben is meglátszódjanak.

Bende Csaba (KLC): Kemény, mozgékony és ügyes csapattal találkoztunk, akik frissebben mozogtak nálunk. Az első félidőben taktikailag más felállást választottunk, mint a korábbi meccseinken, ez is hasznos mérkőzés volt, rengeteg ütközés, sok futás jellemezte a meccset. Sok sikert kívánunk a bajnoki küzdelmekhez Csoriéknak!

Szerző: KTE/kteakademia.hu