Gödöllőn szerepeltek színvonalas tornán a picik

Dunamenti Liga.

Négy korosztályos csapatunk is elkezdte a Dunamenti Liga küzdelmeit, az U9 és az U8 Gödöllőn vett részt a tornán, ahol az UTE, a Vasas és a Gödöllő volt ellenfelük.

Fűkő Péter (U9): - Ellenfelünk az UTE, a Vasas és a Gödöllő volt. Nyitásként megint egy szuper meccset játszottunk az Újpesttel, harcos, intenzív, technikailag és taktikailag is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a csapatok. A második és harmadik meccsre megint szétestünk, már nem mentek be a helyzetek, sokkal több volt az apró hiba, fejben is elfáradtunk. Két szintén szoros meccset játszottunk, de az intenzitása közel sem volt tökéletes. A Gödöllővel döntetlent játszottunk, de a Vasas most egy góllal jobbnak bizonyult. Gratulálok ellenfeleinknek is!

Rádi Zsolt (U8): - Első komoly megmérettetése volt ez a srácoknak, nagyon jó csapatok ellen léptünk pályára. Sok apró hibával játszottunk, amit legtöbb esetben kihasznált az ellenfél. Párharcokban, harciasságban sokat kell fejlődnünk. Góljainkat remek egyéni megoldások előzték meg. Az utolsó meccsre elfáradtunk, fejben szétestünk, de mindenki megkapta a megfelelő játékidőt.

Szerző: KTE/kteakademia.hu