Gödöllőn nyert az U15

Kikapott az U13 és az U12.

A PRE Akadémia szekcióban ezúttal három bajnoki mérkőzést rendeztek, az U14 később pótolja találkozóját. Az U15 idegenben gyűjtötte be a pontokat, az U13 és az U12 nem bírt az MTK-val.

U15: Gödöllő – KTE LA 1-5 (1-1)

U15 Alap csoport, 2. forduló

KTE: Baranyi – Fürj, Balogh, Hegedűs, Iványi, Simon, Hoffman, Révész, Méhes, Supka, Köblös.

Csere: Pacsirta, Serfőző, Utasi, Kenderes, Keresztes.

Gólszerzőink: Révész 2, Méhes, Serfőző, Utasi.

Torbavecz Tamás: – Az első félidőben hátrányba kerültünk, ez kicsit görcsössé tett minket. Kidolgozott helyzetekből nem sikerült a gólszerzés, viszont három pontrúgásból sikerült fordítanunk. Kiválóan szálltak be cserejátékosaink, egyértelműen lendítettek az előre játékunkon, és a mérkőzés hajrájában már jöttek az akciógólok is. A mérkőzés legjobbja Révész Máté volt.

U13: KTE LA – MTK 1-11

U13 Dél-Kelet, 4. forduló

KTE: Endre – Gál M., Nyerges Cs., Horváth Á., Deák, Turóczy, Házi, Paor-Smolcz, Lőrincz.

Csere: Csorba, Riczu, Szenczy, Eiler, Nyerges M., Ronkó, Sápi, Kovács K.

Gólszerzőnk: Horváth

Dócs Dániel: – Az eredmény sajnos tükrözi, hogy a két csapat között jelenleg milyen különbség van, és ez főleg az egyéni játékban, labdabiztosságban mutatkozott meg. Pontatlanul játszottunk, sok hibával, ellenfelünk viszont többször is jól járatta meg a labdát, kis helyen is kihozták a labdát, és kihasználták hibáinkat hátul. Hosszútávon gondolkozunk viszont, és folyamatosan fogunk fejlődni. Biztos vagyok benne, hogy év végére közelebb fogunk ellenfelünkhöz kerülni.

U12: KTE LA – MTK 0-16

U12 Dél-Kelet, 4. forduló

KTE: Kocsis – Kriskó, Berta, Kárász, Csóka, Madarász, Nagymihály Á., Ónodi, Czibók.

Csere: Szabó M., Nagymihály G., Bagi, Csikai, Dulai, Nagy, Kiss.

Verebélyi Gábor: – Sajnos ekkora különbség van a két csapat között, negyedenként négy gól. Több biztató dolgot is láttam, sikerült több támadást is felépítenünk, kis koncentrációval szépíthettünk volna. Sokkal gyorsabb játékot kell játszanunk ezen a szinten, és tudnunk kell elővételezni a játékot.

Szerző: KTE/kteakademia.hu