Fordulatos győzelem, korai kiállítás okozta nehézség

Eredmények. 

A Pre Akadémia szekcióban hétvégén két csapatunk lépett pályára. Az U15 rendkívül fordulatos meccsen, a hajrában tudott fordítani a Fehérvár ellen, míg az U14 egy korai kiállítás után szenvedett vereséget Szegeden.

Az U13 és az U12 a Budapest Honvéd vendége lesz idegenben ebben a fordulóban, a két mérkőzést szerdán 17 órás kezdéssel rendezik a Honvéd MFA Utánpótlás Központban.

U15: KTE LA – Fehérvár 4-3 (0-2)

KTE: Endre – Polgár (Turóczy 41.), László, Rau (Kocsis 71.), Csizmadia, Vizer, Ronkó, Paor-Smolcz (Szenczy 41.), Házi (Kerekes 67.), Miskei (Fricz 41.), Banai (Antal 54.). Vezetőedző: Torbavecz Tamás

Gól: Szenczy (46.), László (63.), Kocsis (74.), Ronkó (79.) ill. Csák (14.), Hóbel (21.), Gáspár (64.)

Kiállítva: Csák (68. – Fehérvár)

Torbavecz Tamás: – Az első félidőben gyenge teljesítményt nyújtottunk, megérdemelten kerültünk kettő gólos hátrányba. A második félidőben – a cseréknek köszönhetően is – feljavult a játékunk, és a játékosok jól alkalmazták a szünetben megbeszélt dolgokat, ezekből voltunk eredményesek, sikerült fordítani. A mérkőzés embere Ronkó Márk volt.

U14: Szeged-Csanád GA – KTE LA 5-0 (1-0)

KTE: Dulai (Kocsis 70.) – Nagymihály G., Takács (Ábrahám 70.), Csóka (Szabó M. 66.), Bertus, Kárász (Ónodi 75.), Beszedics (Berta 66.), Bagi, Horváth Sz., Nagymihály Á., Madarász (Tapodi 41.). Vezetőedző: Dócs Dániel

Gól: Bárdos (30.), Takács (43. – öngól), Magyar (53.), Visi (69., 80.)

Kiállítva: Horváth Sz. (15.)

Dócs Dániel: – Sajnos a 15. percben történt kiállítás megnehezítette, hogy az elképzelésünket meg tudjuk valósítani. Főleg a mi térfelünkön folyt a játék, nehezen tudtuk megtartani a labdákat. A második félidőben szerkezetet váltottunk, stabilabbak lettünk játékban, ennek köszönhetően jobban meg tudtuk becsülni a labdát. Ugyanakkor sok egyéni hiba jött elő most is, hátul gyakorlatilag több gólpasszt adtunk ellenfelünknek. Nagyon rossz helyeken veszítünk labdákat, pedig a megfelelő kockázatvállalásra most is felhívtam a srácok figyelmét. Tanulunk kell ebből is, illetve dolgoznunk tovább.

Szerző: KTE/kteakademia.hu