Fordulatokban bővelkedő meccseken vagyunk túl

A cserék hozták vissza az U17-et, 9 emberrel szerzett pontot az U16. 

A KTE LA U17 és U16 a Budai FC vendégeként lépett pályára a bajnokság második fordulójában. Nem unatkozhattak a kilátogató nézők, hiszen az U17 négygólos hátrányból jött vissza, míg az U16 kettős emberhátrányban ért el döntetlent.

Dénes Máté a padról beállva rúgott mesterhármast

Az U17-es találkozó olyan rosszul indult számunkra, amennyire csak azt el lehet képzelni. A hosszúra nyúló buszozás, illetve a nagy meleg együttesen fogta meg a játékosokat, ezt a hazaiak 23 perc alatt három góllal ki is használták, majd a szünetben már néggyel vezettek. A szünetben cserékkel igyekezett frissíteni csapatán Széchenyi Márton, ami végül tökéletesen ült is, hiszen Dénes Máté a padról beszállva ért el mesterhármast, illetve Földi Bence három perccel pályára kerülése után gólt szerzett a csere cseréjeként. A hatalmas küzdőszellem eredménye így egy sírból visszahozott pont lett a mieink számára, amiért mindenképpen jár az elismerés.

Az U16-os csapat nem volt könnyű helyzetben, hiszen 27 perc elteltével emberhátrányba kerültünk. Ez sem fogta meg Bódi Attila együttesét, Szalai révén az 58. percben vezetést szereztünk. Sajnos a hazaiak gyorsan válaszoltak, amit ráadásul gyorsan egy újabb kecskeméti kiállítás követett. A kilenc emberrel küzdő KTE LA így is közel járt a győzelemhez, hiszen Kiss révén újra előnybe kerültünk, de a hajrában pontot mentett a Budai FC.

U17: Budai FC – KTE LA 4-4 (4-0)

U17 II. osztály, 2. forduló

KTE: Cseh – Gulyás, Kuchta, Bányai, Győri – Bellák (Dénes 46.), Hatvani, Bodor Z. – Nagy (Vörös 46.), Győrfi (Györgye 46., Földi 64.), Huszka.

Gól: Székely (7., 19.), Béres (23.), Kiss (37.) ill. Dénes (59., 64., 87.), Földi (67.)

Széchenyi Márton: Az első félidőben folyamatosan csipkedtem és pofozgattam magam, hogy felébredjek, de sajnos ez nem rémálom volt. Mindenesetre tanulni kell belőle, még akkor is, ha minden összejött előtte. Késett a buszunk, majd közel három órát utaztunk Budára, a klímából aztán kiléptünk a 35 fokba. Erre pszichésen nem voltunk felkészülve, az első félidőben a futball minden elemében felülmúltak minket. A másodikban ugyanez fordítva volt igaz, a négy cserénk mindegyike nagyot lendített a játékunkon. Összességében gratuláció jár a fiúknak, mert egy sokszorosan elveszített mérkőzésből sikerült egy pontot varázsolni.

U16: Budai FC – KTE LA 2-2 (0-0)

U16 II. osztály, 2. forduló

KTE: Ásós – Ádelhardt (Kiss 46.), Szél, Horváth, Gyulassy – Kovács, Szalai (Marsa 89.), Heidrich – Pető (Molnár 46.), Gyarmati (Haász 84.), Angyal (Bogdán 29.).

Gól: Király (62.), Pál (86.) ill. Szalai (58.), Kiss (70.)

Kiállítva: Gyulassy (27.), Heidrich (63.)

Bódi Attila: Nagyon szélsőségesek az érzéseim a mérkőzés kapcsán. Hiányérzetem van az eredménnyel, illetve a játék több elemével kapcsolatban. Mindenképpen pozitív viszont az, ahogyan végig dolgozta a csapat a mérkőzést, pláne ilyen hőségben, műfüvön, kettős emberhátrányban.

Szerző: KTE/kteakademia.hu