Fontos hazai meccs jön négy korosztály számára

Az U19 Vácra megy.

Megint egy olyan hétvége következik, amikor négy korosztályos mérkőzést is hazai pályán rendezünk, ráadásul ezeknek kifejezetten nagy tétje is van. Az U19 Vácra utazik pénteken, a régiós bajnokságot Orosházán folytatjuk a szabadnap után.

11.08. (péntek):

U19: Vác – KTE LA, 14:00

Bár a szezont kifejezetten jól kezdte, az utóbbi mérkőzéseken hullámvölgybe került az U19, mely ezúttal egy közvetlen riválishoz látogat. Lóczi Péter csapata négy olyan vereséget szenvedett el zsinórban, melyekből ennél jóval több pontot is kihozhattak volna a mutatott játék alapján, talán Vácon fordulhat meg éppen a szerencséjük.

11.09. (szombat):

U17, U16: KTE LA – Kaposvár, 12:00 és 14:00 (SZIK és Széktói műfű)

Az U17 kis lépésekkel, de elindult felfelé a tabellán, utolsó öt meccséből csak egyet veszített el a korosztály. A rossz rajt ellenére erejüket mutatja, hogy több élcsapatot is elkaptak már, így hazai pályán a negyedik Kaposvár sem mehet biztosra ellenük. Az U16 is nagyon jól szerepel ebben a bajnokságban, itt papíron ők számítanak a mérkőzés esélyesének, és egy győzelemmel a dobogóért is harcban maradnának.

U15, U14: KTE LA – Győr, 12:00 és 14:00 (SZIK)

A Puskás elleni hétközi bajnokikon nem sikerült pontot szerezni a kiemelkedő erőt képviselő felcsútiak ellen, most középmezőnyhöz tartozó Győr lesz az ellenfél. Az U15 jól futballozott hét közben, csak a hajrában dőlt el a meccsük, míg az U14 számára valójában ez lehet a fontosabb meccs a héten, hiszen egy mögöttünk álló riválist fogadunk.

11.10. (vasárnap):

U13, U12: Orosháza – KTE LA, 12:00 és 10:30

Szabadnapos fordulót követően készülnek csapataink Orosházára a régiós bajnokságban, ahol mindkét csapatunk egy alsóházba tartozó ellenféllel találkozik, így a pontok begyűjtésére nagy esélyünk van.

Szerző: KTE/kteakademia.hu