Fontos három pontot szerzett az U16, kikapott az U17

Egy győzelem ,egy vereség. 

A bajnoki cím szempontjából nagyon fontos meccset nyert meg a KTE LA U16, Nagy Levente találatával kiélezett találkozón húztuk be a három pontot. Az U17 ezúttal pont nélkül maradt, a Kaposvár jobban kihasználta helyzeteit. 

Gyors góllal indult az U17-es találkozó, csak nem úgy, ahogy a mieink szerették volna. Barkóczi ért bele nagyon peches módon egy beadásba, ami végül saját kapunkban kötött ki. A 34. percben sikerült egalizálnunk, a vendég kapus rosszul passzolta ki a labdát, amit Fekete egyből az üres kapuba lőtt 25 méterről. A szünet előtt újra előnyhöz jutottak a vendégek, egy szabadrúgásnál elaludtunk, Ángyán Bodort is megelőzve csúsztatott a kapuba. A második félidőben sokáig nem született gól, végül a vendégek kihasználták azt, hogy kinyíltunk, egy kontrából lezárták a meccset.

Az U16 egy küzdelmes meccset játszott a Kaposvárral, az első félidőben nem is igazán sikerült ráerőltetni akaratunkat a vendégekre. A második játékrészben nagy erőket mozgósított csapatunk a három pont megszerzéséért, ami végül sikerült is. Az 57. percben a bal oldalon vezettünk akciót, ennek végén Major tette középre a labdát, ami Nagy 14 méterről a hosszú alsóba lőtt.

U17: KTE LA – Kaposvár 1-3 (1-2)

U17 II. osztály, 18. forduló

KTE: Bodor B. – Kovács, Treiber, Ugrai – Barkóczi (Edmilson 54.), Kasztel, Busa, Récsei (Faragó 46.) – Fekete – Bessenyei (Szalai 54.), Szedmák.

Gól: Fekete (34.) ill. Barkóczi (8. – öngól), Ángyán (43.), Orsós (84.)

Széchenyi Márton: Nagyon furcsa mérkőzés volt, mert végig benne volt a levegőben a pontszerzés, ami végül nem sikerült. Voltak nagyon jó periódusaink, amikor több helyzetet is sikerült kidolgoznunk, ám értékesíteni nem sikerült ezeket. Ennek alapján nem érdemeltünk pontot, mert a helyzetek senkit sem érdekelnek, ha nem sikerül góllal befejezni azokat. Sokkal több minőségi munka kell a támadó szekcióban.

U16: KTE LA – Kaposvár 1-0 (0-0)

U16 II. osztály, 18. forduló

KTE: Cseh – Dénes, Kuchta, Bányai, Vörös – Hatvani – Nagy, Bellák, Csúri (Gulyás 85.), Major (Győrfi 76.) – Bodor Z.

Gól: Nagy (57.)

Széchenyi Márton: Küzdelmes mérkőzésen vagyunk, az első félidőt nagyon gyorsan el kell felejteni. A szünetben sikerült rendezni a sorokat a fejekben, összességében megérdemelt győzelmet könyvelhettünk el. Hurrá hangulatra nincs okunk, de megküzdöttünk a három pontért.

 

Szerző: KTE/kteakademia.hu