Fontos győzelmet szállított az U16, kikapott az U17

Lezárult az Alap csoport.

Utolsó őszről elhalasztott meccseit pótolta be a KTE LA U17 és U16, így csapataink lezárták az Alap csoportot. Az U16 győzelmével negyedik helyen zárt, így a B-ligában folytathatják, az U17 viszont kikapott, így kilencedik helyen kerültek a C-ligába.

U17: KTE LA – UTE 1-3 (0-2)

U17 Alap csoport, 11. forduló

KTE: Ásós – Gyulassy, Bogdán, Horváth, Marsa – Miskolczi, Szamosi – Pető, Szalai (Szólát 63.), Ádelhardt (Haász 73.) – Gyarmati.

Gól: Gyarmati (84.) ill. Balogh (31., 44., 65.)

Bódi Attila: Jól kezdtünk. Nyilvánvaló tizenegyest nem kaptunk meg a 3. percben, ezután is nekünk voltak lehetőségeink, de nem tudtunk eredményesek lenni. Az UTE viszont kihasználta hasonló helyzeteit, amivel eldöntötte a mérkőzést.

U16: KTE LA – UTE 2-0 (0-0)

U16 Alap csoport, 11. forduló

KTE: Radnóti – Gondi, Szekeres, Kovács P., Ruzsa – Szabó H., Bálint, Erhardt (Szabó B. 90.), Kajtár – Benke, Kónya (Karsai 85.).

Gól: Vattay (58. – öngól), Benke (70.)

Szabó Tibor: Szeretnék mindenkinek, a teljes keretnek gratulálni! Ez a siker egy nyár óta tartó munkának az eredménye, a játékosok tudták honnan indultunk, illetve hova érkezhetünk meg. Ez egy kis részsiker, de minden ilyennek örülni kell, ehhez minden játékos hozzátette a magáét, még ha most nem is tudtam mindenkinek lehetőséget adni az utolsó meccsen. A mérkőzést kicsit idegesen és feszülten kezdtük, talán pont a tét miatt. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, volt néhány helyzet mindkét kapunál. Fordulás után masszívabbak voltunk, középpályán többször tudtunk egy ember levenni, ezért a támadásainkban is több veszély volt. Kis szerencsével, de nem érdemltelenül nyertük meg a találkozót, ami azt jelenti, hogy a B-ligában folytathatjuk.

Szerző: KTE/kteakademia.hu