Folytattuk tavaszi remeklésünket a régiós Bozsik-programban

Csupa győzelem két döntetlen mellett. 

A KTE LA U10 és U11 ezúttal Debrecenben lépett pályára a Bozsik-program régiós „A” tornáján, ahol ismételten pozitív élményekkel és sikerekkel gazdagodhattak a gyerekek. Mindkét csapatunk négyszer tudott nyerni egy döntetlen mellett. Csapataink ezúttal is a DVSC, a Békéscsaba, a DVTK, a Szolnok és a Nyíregyháza ellen bizonyíthattak.

Torbavecz Tamás (KTE LA U11):

„A tavasz harmadik Bozsik-programján négy győzelemmel és egy döntetlennel zártunk az erős mezőnyben. A kiegyensúlyozottság és a koncentráció jellemezte csapatunkat ezen a napon. Kiemelkedő volt, ahogy védekezésben együttműködtek játékosaink, ennek köszönhetően a nap során csak három gólt kaptunk. Támadásban kreatívak voltunk, kidolgozott akciókból és átlövésekből is látványos gólokat szereztünk (összesen 13-at). Labdaszerzéseink után gyorsan tudtunk támadást építeni, ha erre nem volt lehetőségünk, akkor ügyesen juttattuk biztonságba a labdát. Labdakihozatalunk jól működött, a kapusunk jól választotta meg, hogy mikor kell szélességi, mikor mélységi átadást alkalmazni. Időnként indokolatlanul sokáig vezettük a labdát az átadás helyett, ebben a következő fordulóban javulni szeretnénk. A tornán Hoffman Csanád a kiemelkedő támadójátékáért kapott különdíjat, de rajta kívül a csapat minden tagjának nagy gratuláció jár a kitűnő teljesítményért!”

Verebélyi Gábor (KTE LA U10):

„Újra sikerült jó szerepléssel zárni a rendezvényt! Az elmúlt békéscsabai tornához képest, sikerült még előrébb lépnünk a csapatjáték terén. Jól mozogtak együtt a srácok, a  Békéscsaba ellen azt láttam tőlük, amit látni szeretnék a mérkőzéseken, védekezésünket is sikerült úgy összeraknunk, hogy mindösszesen két gólt kaptunk. Az utolsó tíz találkozónk mérlege kilenc győzelem és egy döntetlen, ami nagyon jól hangzik. Gratulálok a fiúknak! Szinte mindenkit egyesével kiemelhetnék, de most Veréb Balázs bizonyult a legjobbnak, ő kapta az elismerő oklevelet. A héten újabb komoly megmérettetés vár ránk, egy kétnapos nemzetközi tornán, a Champions Trophy-n veszünk részt Újpesten.”

Szerző: KTE/kteakademia.hu