Folytatta jó szereplését az U15

Elindult a tavasz. 

A Pre Akadémis szekció minden korosztályos csapata elkezdte tavaszi szereplését a bajnokságban, győzelemnek ezúttal az U15 örülhetett. 

U15: Monor – KTE LA 0-2 (0-0)

U15 Alap csoport, 12. forduló

KTE: Baranyi – Fürj, Balogh, Hegedűs, Révész, Simon, Supka, Nagy Á., Méhes, Pacsirta, Köblös.

Csere: Iványi, Kenderes, Hoffman, Utasi.

Gól: Hegedűs, Iványi

Torbavecz Tamás: – Az első félidőben rengeteg technikai hibával játszottunk, sokat cipeltük feleslegesen a labdát. Az erős szembe szél, a szűk pálya, a lapos labda, a sok játék megszakadás ellenfelünknek kedvezett. Nagyon jól jött a szünet, mert számunkra nem jó irányba haladt a mérkőzés.  A második félidőben minket segített a hátszél, javult a játék minősége is, a cseréink lendítettek játékunkon, és egyre nagyobb nyomás alá tudtuk helyezni ellenfelünket. Ezeknek köszönhetően győztünk. A mérkőzés legjobbja Hoffman Csanád volt.

U14: Gödöllő – KTE LA 2-1 (1-0)

U14 Alap csoport, 14. forduló

KTE: Lázár – Lippai, Filus, Horváth, Kristóf, Czéh, Lőrincz, Csorba, Pulai, Baranyi, Kaldenecker.

Csere: Németi, Ónodi, Gulyás, Király, Kis, Németh, Batfalszky.

Gólszerzőnk: Lippai

Csima Gyula: – Az első játékrészben bátortalanul, sok technikai hibával játszott a csapat. Az ellenfél agresszív játéka is elég sok problémát okozott a labdakihozatalban. A második félidőben javult a csapatjáték, több lehetőség is volt a vezetés megszerzésére, de csak két kapufáig jutottunk.A mérkőzés végén egy védekezési hiba megpecsételte a sorsunkat.

U13: KTE LA – UTE 2-5

U13 Dél-kelet, 15. forduló

KTE: Endre – Nyerges M., Rau, Ronkó, Deák, Turóczy, Házi, Paor-Smolcz, Nyerges Cs.

Csere: Csorba, Gál, Mészáros, Riczu, Sápi, Kovács K., Bencze.

Gólszerzőink: Ronkó, Házi

Dócs Dániel: – Nem ezt az eredményt szerettük volna elérni. Több van bennünk. Jó iramú mérkőzést játszottunk, volt 40 percünk, amikor irányítottuk a mérkőzést, gyönyörű támadásokat vezettünk, szereztünk is két gólt. Volt 40 percünk, amikor védekeztünk, de nem sok sikerrel, mert kaptunk öt gólt. Akadtak periódusok amikor rengeteg technikai hibával játszottunk és voltak periódusok, amikor járt lábról lábra a labda és gólhelyzeteket alakítottunk ki. Videózunk, átbeszéljük a hibákat, amiket kijavítunk. Csináljuk tovább a dolgunkat.

U12: KTE LA – UTE 1-9

U12 Dél-kelet, 15. forduló

KTE: Scheiner – Nagymihály Á., Csóka, Kriskó, Madarász, Kárász, Takács, Czibók, Nagymihály G.

Csere: Kocsis, Kiss, Csikai, Ónodi, Berta, Arany, Csutak, Dulai, Szabó M.

Gólszerzőnk: Czibók

Verebélyi Gábor: – Egy félidőig voltunk partiban az ellenfelünkkel. Sikerült a vezetést megszereznünk, több helyzetet is kialakítottunk az első félidőben, ez a része teljesen rendben volt a játékunknak. A második félidőben viszont nem tudtuk tartani a lépést, szinte az összes egy az egy elleni párharcot elveszítettük. Az utolsó tíz percben pedig jött a teljes összeomlás, ebben az időszakban négy gólt kaptunk.

Szerző: KTE/kteakademia.hu