Folytatódtak a kiemelt bajnokságok a piciknek

Három korosztályban. 

A KTE LA U11, U10 és U9 korosztálya folytatta a bajnokságokat, ezúttal az MTK szervezésében zajlott le a második forduló. Mindhárom együttesünk a házigazdával és a Budafokkal találkozott ezúttal.

Pelikán István (U11) értékelése: Az első találkozón MTK-val szemben maradtunk alul egy szoros mérkőzésen, amely végig kiegyenlített játékot hozott. Mindkét csapat felvállalta a támadó focit, a labdakihozatalokat és magasan védekezést. Jó mérkőzés volt, ha kicsit jobb döntéseket hozunk játékban és a befejezéseknél, vagy a kapufák befelé pattannak, akkor nemcsak játékban, de eredményben is szorosabb az mérkőzés. A Budafok ellen nagy tempót diktáltunk, pontosabbak és lendületesebbek voltunk támadásban. Jól használtuk ki a területeket az ellenfél mögött. Sok helyzetet alakítottunk ki, szép támadásokat építettünk, ennek ellenére ellenfelünk is felvállalta a nyílt játékot és a labdakihozatalt. Ezen a mérkőzésen nagyobb arányban tudtunk győzni, de ami fontosabb, jó játékkal sok helyzetet alakítottunk ki.

A csapat tagjai: Kocsis Nimród, Kárász Bence, Ábrahám Zalán, Madarász Ruben, Eiler Tamás, Nagymihály Áron, Czibók Dávid, Farkas Zétény, Nagy Arkadiusz, Csóka Dávid, Takács Máté, Csikai Róbert.

Filus Gábor (U10) értékelése: A Budafokkal kezdtünk, védekezésben nagyon fegyelmezettek voltunk, ebből jól építettük fel a támadásainkat, amiket gólokkal tudtunk lezárni. Az MTK ellen is jól indult minden, az első két negyedben itt is megvolt a fegyelem, de a folytatásban helyezkedési hibáinkat kihasználta az MTK. Ezekből kell tanulni, ezeket kell javítani a további munka során.

A csapat tagjai: Scheiner Zsombor, Bovier Dávid, Bertus Lóránt, Némedi Bátor, Komonyi Marcell, Nagy Dániel, Kovrig Martin, Czéh Kamilla, Dunai Dominik, Békési Barnabás, Szikora Péter, Kenderes Miksa.

Fűkő Péter (U9) értékelése: Ez a nap most a kisebb hibáktól eltekintve tökéletes volt számunkra. Minden résztvevő gyerek maximálisan teljesített. Szépen fociztak a fiúk, sokszor nagyon okosan oldottak meg szituációkat. Mentálisan hibátlanul szerepelt mindenki. A mérkőzéshez való hozzáállás fantasztikus volt a csapat részéről. Nagy gratuláció mindenkinek!

A csapat tagjai: Körtési Illés, Budai Soma, Gyenes Gergő, Gyenes Benett, Pálnok Zalán, Papp Barnabás, Hoffman Bendegúz, Ilyés Benedek, Bisztricsány Nimród, Paor-Smolcz József.

További felkészítő edzők: Kovács Zsolt, Fehérvári Noémi, Kriss Zoltán. 

Szerző: KTE/kteakademia.hu