Fölényes sikerrel kezdte a tavaszt az U19

Az U17 kikapott.

Két korosztályos csapatunk is megkezdte hétvégén bajnoki szereplését, az U19 kilenc gólt lőtt a REAC-nak, az U17 kikapott viszont Békéscsabán.

U19: KTE LA – REAC 9-1 (5-0)

U19 Alap csoport, 12. forduló

KTE: Győri A. – Varga B., Fazekas, Ruzsa, Horváth A., Kárpáti, Balis, Tóth L., Fodor, Béleczki, Balla. Csere: Szekeres, Sebestyén, Sebő, Tarjányi, Virágh.

Gólszerzőink: Kárpáti 3, Balis 2, Tóth L. 2, Varga B., Horváth A.

Lóczi Péter: – Gratulálok az egész csapatnak, jól és eredményesen játszottunk. Tetszett a játékosok mentalitása, nem álltak le egy percre sem, szebbnél-szebb gólokat szereztünk.

U17: Békéscsaba – KTE LA 3-1 (3-0)

U17 Alap csoport, 12. forduló

KTE: Hajnal – Keindl, Vincze, Pataki, Sódar, Révész, Szabó B., Varga M., Dömötör, Doszkocs, Dinók. Csere: Hegyi, Kovács M., Petényi, Lakatos-Lengyel, Hajma.

Gólszerzőnk: Varga M.

Csima Gyula: – A mérkőzésen a felkészülés során gyakorolt játékelemeket próbáltuk megvalósítani, ami 80 percen keresztül sikerült is. Sajnos az első félidő végén volt egy 10 perces rövidzárlatunk, ami eldöntötte a lényeges kérdéseket, ki nem kényszerített hibákat dobtunk ekkor. A második játékrészben mindent megtett a csapat, a helyzetek is megvoltak, de minden kimaradt. A kapu előtt sokkal több figyelem és határozottság kell.

Szerző: KTE/kteakademia.hu