Ferencvárosi sikerek az élvonalban

Nem bírtunk a zöld-fehérekkel.

A KTE LA U15 és U14 a Ferencvárost fogadta a bajnokság harmadik fordulójában, a fővárosiak ezúttal mindkét korosztályban begyűjtöttük a pontokat.

U15: KTE LA – FTC 1-3 (0-2)

U15 I. osztály, 3. forduló

KTE: Radnóti – Tóth L., Szűcs, Visinka, Balis – Farkas, Hajnal – Balla (Szabados 72.), Fodor (Major 69.), Csányi (Mányoki 41.) – Kárpáti.

Gól: Farkas (51.) ill. Ujhelyi (4.), Vitályos (11.), Varga (71.)

Paksi Péter: Remek hozzáállásunk miatt tudtuk a hajráig nyílttá tenni a mérkőzést, amit a vendégek egy bombagóllal tudtak csak eldönteni. A két korai gól megfogta a csapatot, a második félidőben mutatott bátrabb játékunk viszont csökkentette a két csapat közti minőségi és fizikális különbséget.

U14: KTE LA – FTC 1-4 (1-2)

U14 I. osztály, 3. forduló

KTE: Péter – Bodnár, Diószegi (Losonczi 50.), Gyapjas, Gál – Sódar, Gyenes – Kovács M. (Keindl 41.), Lukács, Nagy Á. (Koncz 70.) – Lőrincz (Petényi 50.).

Gól: Gyenes (16.) ill. Hajdu (9.), Farkas (17.), Bolgár (47.), Kern (49.)

Csima Gyula: Sajnos ezúttal nem volt meg a stabil, határozott védekezés, ami az első két meccsen működött. Nagyobb odafigyelésre, koncentráltabb játékra lesz szükségünk a folytatásban, ezen a szinten már nem férnek bele üresjáratok, mert az ellenfelek azt kihasználják, ahogy most a Fradi gyors és erős csatárai is. Most a helyzetkihasználásunk sem volt elég hatékony, noha nagyjából annyi lehetőségünk volt, mint a Fradinak. Ők négyet belőttek, mi csak egyet. Picit még szokni kell azért ezt az osztályt nekünk, egyre jobb csapatokkal is fogunk találkozni, remélhetőleg egyre jobb teljesítményt nyújtva.

Szerző: KTE/kteakademia.hu