Felvettük a kesztyűt a bajnokság legjobbjaival

Az éllovas volt az ellenfél. 

U13-as és U12-es csapatunk a Békéscsabát fogadta ebben a fordulóban, ellenfelünk mindkét korosztályban kimagasló teljesítménnyel vezeti a bajnokságot. Az U13 a szünetben még vezetett, az U12 fordulatos meccsen szenvedett vereséget.

Az U13 Balis Gergő találatával jutott előnyhöz, amit a szünetig meg is őriztek. A fizikálisan is kifejezetten magas és erős békéscsabaiak nagy erőket mozgósítottak ezt követően a fordításért, ami gólokban is megmutatkozott a második játékrészben. Az U12 ugyan gyorsan hátrányba került, de innen is fordítani tudtak, sajnos a nagy akarás időnként hibákat szült, ezt a vendégek kegyetlenül ki is használták.  

U13: KTE LA – Békéscsaba 1-4 (1-0)

U13 I. osztály, Dél-Kelet, 21. forduló

KTE: Makádi – Juhász, Jócsák, Tóth B., Visinka – Fodor, Gyapjas, Szabados – Balla, Balis, Tóth L.

Cserék: Polyák, Pusztai, Faragó, Hajnal, Mányoki.

Gól: Balis (27.), Schneider (34., 36.), Német (47.), Ladányi (49.)

Bódi Attila: Az eredmény ellenére elégedett vagyok a csapattal, visszaláttam azokat a dolgokat, amiket gyakoroltunk. Ezt hiányoltam az előző meccseken a beletett munka ellenére. Most megvolt a tudatosság, vezetni is tudtunk egy olyan Békéscsaba ellen, melynek eredményei magukért beszélnek. Az első félidő jó játéka után kijött a fizikális különbség, amivel nem tudtunk mit kezdeni, de a második félidővel is elégedett voltam, magával a hozzáállással.

U12: KTE LA – Békéscsaba 3-5 (2-4)

U12 I. osztály, Dél-Kelet, 21. forduló

KTE: Bogdán – Gál, Kovács, Losonczi – Petényi, Bodnár, Doktor, Lőrincz – Nagy.

Csere: Móczó, Csizmadia D., Koncz, Major.

Gól: Petényi (8.), Nagy (14.), Major (44.) ill. Zahorán (3.), Csikós (21.), Igricz (23., 25.), Tóth (42.)

Dócs Dániel: A Békéscsaba magasan vezeti a bajnokságot, a fiaimat egész meccsen jól motiváltnak láttam ennek megfelelően. Sajnos a túlontúl akarás látszott egy-két játékoson, ez hibákhoz vezetett. Hátrányba kerültünk, de nagyon örültem annak, hogy innen gyorsan fordítani tudtunk. Innentől kezdődtek a hibák, nem emlékszem olyan gólra, amit a Békéscsaba kidolgozott akcióból szerzett volna. Buta hibák voltak ezek, de ez nem baj, mert ebből is lehet és kell tanulnunk. A Békéscsaba eddig nyolc gólt kapott a bajnokság során, ebből négyet tőlünk.

Szerző: KTE/kteakademia.hu