Feltörte a reteszt az U14, nem bírtunk az MTK-val

Eredmények.

A Pre Akadémia szekció csapatai közül ezúttal az U15 csak edzőmeccset játszott, míg az U14 a BVSC-t győzte le idegenben. Az U13 és az U12 nem bírt az MTK-val.

U15: KTE LA – Szeged-Csanád GA 3-2

Edzőmeccs

KTE: Kálmán – Csorba, Király, Nagy, Filus, Baranyi, Fodor, Somodi, Varga, Csernák, Kaldenecker. Csere: Németi, Batfalszki, Gulyás, Hegedűs, Laczkó, Lőrinc B., Németh

Gól: Lőrincz 3

Torbavecz Tamás: – A legfontosabb cél az volt, hogy játékosaink minél több játék percet tudjanak gyűjteni. Kiemelt bajnokságban szereplő, kiváló csapat ellen játszottunk. Mentalitásunk nagyszerű volt, a játékunk pedig hullámzó.

U14: BVSC – KTE LA 0-3 (0-0)

U14 Alap csoport (kelet), 10. forduló

KTE: Csorba – Szenczy, Csizmadia, Polgár, Nyerges Mi., Miskei, Deák, Fricz, Ronkó, Paor-Smolcz, Turóczy. Csere: Mészáros, Sápi, Nyerges Cs., Kerekes.

Gól: Ronkó, Turóczy, Kerekes

Dócs Dániel: – Végig tudtuk irányítani a mérkőzés ritmusát, az ellenfél térfelén folyt a játék. A támadó zónában megint sok pontatlanság volt a játékunkban, ezt mutatja, hogy két büntetőt is kiharcoltunk, de mindkettőt kihagytuk. Tudtuk, hogy az első gólig nehéz mérkőzés vár ránk, végül a 60. percben egy szöglet után megtört a jég, majd újabb két szép támadásból lezártuk a találkozót. Szenczy Zsolt kiemelkedően futballozott, de Miskei Koppányt is kiemelném.

U13: KTE LA – MTK 1-6

U13 dél-kelet, 10. forduló

KTE: Kocsis – Takács, Nagymihály G., Kárász, Madarász, Ürmös, Horváth Sz., Czibók, Nagymihály Á. Csere: Csóka, Arany, Ábrahám, Ónodi, Berta, Dulai.

Gólszerzőnk: Horváth Sz.

Verebélyi Gábor: – Egy negyedig tudtuk tartani a lépést az MTK ellen. Jól kezdtük a mérkőzést, az MTK nyomása ellenére is magasan védekeztünk. Már a középpályán labdákat szereztünk, ezekből a széleken tudtunk veszélyeztetni, egy beadás után meg is szereztük a vezetést, amit meg is tartottunk az első negyed végéig. Ezután negyedenként két gólt kaptunk, kijött a játékosok közötti különbség fizikálisan és sebességben is.

U12: KTE LA – MTK 1-4

U12 dél-kelet, 10. forduló

KTE: Scheiner – Bovier, Bertus, Füleki, Kern, Némedi, Eiler, Komonyi, Beszedics. Csere: Lajter, Szikora, Kovrig, Szuetta, Paor-Smolcz, Hoffman, Farkas Z.

Gólszerzőnk: Beszedics

Filus Gábor: – A mérkőzést lassabb ritmusban kezdtük, amit az ellenfél kihasznált, viszont a gól után a gyerekek váltottak, harcosan és keményen futballoztak. Szép támadásokat, labdakihozatalokat tudtunk felépíteni. Mindkét oldalon voltak szép támadások, mindkét csapat nagyon jó iramot diktált. Úgy gondolom, nagyon sok dologban fejlődtünk. Kihasználjuk a megfelelő területeket a pályán, egységesebbek vagyunk és mindenki koncentrál a feladatára, amit az MTK elleni mérkőzésen látni is lehetett. Dolgozunk és megyünk tovább!

Szerző: KTE/kteakademia.hu