Felemásan zárt az Akadémia szekció

Eredmények. 

Akadémia szekciónk számára gyakorlatilag véget ért a 2023-as esztendő. Az U19 nyerhető meccsen ért le döntetlent a listavezető ellen, míg az U17 és az U16 pont nélkül maradt. Az U17 kivételével mindenki befejezte erre az évre a bajnokságot, Csima Gyula együttese szombaton 12 órakor a Kelen otthonában vívja az évzárót.

U19: KTE LA – PMFC 1-1 (0-1)

U19 Alap csoport, 11. forduló

KTE: Péter – Varga B., Czenky, Majoros, Balis, Kárpáti, Tóth L., Gondi, Balla, Kovács P., Baálint. Csere: Béleczki, Fodor.

Gólszerzőnk: Balis

Kiállítva: Morvai (33.)

Lóczi Péter: – Hiába játszottunk több mint 50 percig emberelőnyben, a nagyon jól és lelkesen védekező Pécs védőfalát nem tudtok feltörni, ezért meg kellett elégednünk a döntetlennel. Végig a kapujuk elé szegeztük a listavezetőt, de csak büntetőből sikerült betalálnunk, nem volt meg az ilyenkor szükséges egyéni extra teljesítmény a csapatban.

U17: KTE LA – Sajóvölgye 1-3 (1-1)

U17 Alap csoport, 10. forduló

KTE: Péter – Kovács D., Pataki, Szabó Benedek, Osvald, Révész, Dinók, Sódar, Dömötör, Varga M., Kovács M. Csere: Lőrincz J., Hajma, Hegyi, Doszkocs, Petényi.

Gólszerzőnk: Varga M.

Csima Gyula: – Voltak a mérkőzésnek jó és kevésbé jó periódusai. Sajnos akadnak olyan hiányosságok, melyeket nem lehet egyik pillanatról a másikra eltüntetni, ezek a tényezők nagyban befolyásolják az eredményességünket.

U16: ZTE – KTE LA 3-2 (2-2)

U16 Alap csoport, 11. forduló

KTE: Lázár – Hoffman, Simon, Fürj, Balogh, Nagy Á., Köblös, Pacsirta, Pulai, Tóth F., Jozic. Csere: Katona, Utasi, Supka.

Gólszerzőink: Tóth F. 2

Benke József: – Ezúttal sem volt kegyes hozzánk az időjárás, de a szakadó hó ellenére remek hozzáállással és teljesítménnyel rukkoltunk elő. Mindkét csapat nagyot küzdött, megérdemelt volna az egy-egy pont, mivel felváltva estek a gólok, alakultak ki gólhelyzetek. A szerencse ezúttal a zalaiak mellé állt.

Szerző: KTE/kteakademia.hu