Felemás hete volt az U19-nek, kikapott az U16

Akadémia szekció eredmények.

Akadémia szekciónk csapatai kötül az U17 már korábban lezárta a bajnokságot, míg az U19 két mérkőzést is lejátszott a múlt hét folyamán, felemás sikerrel. Az U16 a ZTE otthonában maradt pont nélkül. 

U19: KTE LA – Dunaújváros 4-0 (2-0)

U19 C-csoport, 1. forduló (halasztott)

KTE: Telek – Ruzsa, Miskolczi, Horváth M., Kovács Á., Marsa, Gondi, Jászai-Deák, Pető, Szamosi, Győri Á. Csere: Horváth Á., Sebő, Szabó H., Bálint, Ádelhardt.

Gól: Győri Á. 2, Horváth Á., Horváth M.

U19: Paks – KTE LA 5-0 (5-0)

U19 C-csoport, 13. forduló

KTE: Telek – Balis, Győri Á., Miskolczi, Kárpáti, Ádelhardt, Marsa, Gondi, Pető, Ladányi, Gyulassy. Csere: Fodor, Sebő, Balla, Horváth A.

Lóczi Péter: – A Dunaújváros ellen végig koncentráltan és nagy motivációval játszottunk, győzelmünk ilyen különbséggel is megérdemelt volt. Pakson az első félidőben saját magunkat végeztük ki, könnyű gólokat ajándékoztunk az amúgy jobban és motiváltabban játszó ellenfélnek. A második félidőt döntetlenre hoztuk, a tartásunk és a sportemberi méltóságunk így megmaradt.

U16: ZTE – KTE LA 2-1 (0-0)

U16 C-csoport, 13. forduló

KTE: Péter – Kovács D., Osvald, Keindl, Szabó Benedek, Pataki, Varga M., Lőrincz, Köblös, Kovács M., Dinók. Csere: Katona, Petényi, Révész.

Gólszerzőnk: Dinók

Benke József: – Egy jó iramú mérkőzésen egy szöglettel volt jobb a zalai együttes, emellett mindkét csapat egy-egy remek szabadrúgásból volt eredményes. Több ziccerünk is volt, de ezek sajnos kimaradtak, illetve a szögleteknél sokkal határozottabbaknak kell lennünk.

Szerző: KTE/kteakademia.hu