Felemás eredmények Cegléden

Az U13 nyert, az U12 kikapott a régiós bajnokságban.

A KTE LA U13 és U12 ezúttal a Ceglédi VSE vendége volt a régiós bajnokságban. Az idősebbekkel ezúttal Szabó Tibor szakmai igazgató utazott el a meccsre, aki győztes találkozóval ugrott be a kispadra. Az U12-es csapat ezúttal pont nélkül maradt.

U13: Cegléd – KTE LA 0-4 (0-1)

U13 I. osztály, 5. forduló

KTE: Bogdán – Bodnár, Gál, Nagy B., Kovács D. – Szabó B. – Kovács M., Sódar, Terbe, Dinók – Gyenes.

Csere: Csizmadia D., Keindl, Czumbil, Petényi, Diószegi, Lőrincz, Doktor, Csizmadia L.

Gól: Gyenes (7.), Kovács M. (21.), Sódar (35.), Diószegi (42.)

Szabó Tibor: A játékosok taktikailag jól látták el feladataikat, ezért is sikerült egy magabiztos győzelmet aratnunk. Az egész mérkőzésen fölényben játszottunk. Támadásban sok szép kombinatív megoldást láthattunk, amiért mindenképpen jár a dicséret a csapatnak.

U12: Cegléd – KTE LA 3-1 (0-0)

U12 I. osztály, 5. forduló

KTE: Baranyi – Fürj, Simon, Nagy Á., Hegedűs – Kenderes, Kobela, Gajdos – Csonka.

Csere: Katona, Roza, Szebellédi, Balogh, Agárdi, Méhes.

Gól: Lisóczki (32., 36., 58.) ill. Szebellédi (40.)

Torbavecz Tamás: Kiváló iramú mérkőzést játszottunk, a fizikálisan valamivel gyorsabb és erősebb ceglédi csapat ellen. Az első félidőben többet zajlott a mi térfelünkön a játék, inkább a Cegléd akarata érvényesült. A szabad labdákat ők szerezték meg nagyobb százalékban, és a párharcokból is ők jöttek ki többször győztesen. A második félidőben megváltozott a játék képe, mi domináltunk, beszorítottuk ellenfelünket, megvoltak a helyzetek is, de nálunk hiányzott a minőségi befejezés. Ellenfelünk kontratáinál hátul nagy hibákat követtünk el, amit támadójuk könyörtelenül kihasznált. Csapatunkból Kobela Patrik támadásban és védekezésben is kimagasló teljesítményt nyújtott, gratulálok neki!

Szerző: KTE/kteakademia.hu