Farsang Kupán szerepelt az U12

Békéscsaba volt a helyszín.

Szombaton a Békéscsabai Labdarúgó Akadémia által szervezett, 5 csapatos teremtornán vett részt a KTE LA U12-es korosztálya. Torbavecz Tamás együttese két-két győzelemmel és vereséggel zárt.

A torna során a Gyulát és a Békéscsabát legyőzte korosztályos csapatunk, míg a Debreceni Olasz Focisulitól és a Grosics Akadémiától szoros meccsen kaptunk ki.

Torbavecz Tamás értékelése:

„Nagyon hasznos mérkőzéseket játszottunk, kiváló ellenfelek ellen. A gyerekek játékára minden mérkőzésünkön a nyílt, támadó felfogás volt a jellemző, a legnagyobb nyomás ellen is törekedtek a labda megjátszására. A helyzetkihasználással hadilábon álltunk időnként, két mérkőzésünkön egyszer sem tudtuk bevenni az ellenfelek kapuját, pedig sok gólhelyzetet dolgoztunk ki. A torna specialitása volt, hogy a csapatok helyezéseit nem számolták, nem osztottak érmeket és serlegeket, kizárólag a gyerekek fejlődése volt a torna célja. Különdíjat viszont osztottak a legjobban teljesítő játékosoknak, csapatunkból Baranyi Zétény és Fürj Bence részesült elismerésben.”

 

Szerző: KTE/kteakademia.hu