Faragó, Vörös és Szamosi a tavaszi nyitány legjobbjai

A választás most is az edzőket illette meg.

Hétvégén három korosztályos csapatunk számára elrajtolt a tavaszi szezon, s mivel mindhárman pontot/pontokat szereztek a Vidi ellen, minden együttesből megválaszthattuk az adott hét legjobbjait. Ahogy korábban, úgy most is az edzők szavazata döntött.

Faragó, Vörös és Szamosi

Lóczi Péter (U19): Faragó Bence (KTE LA – MOL Fehérvár FC 1-0)

„Hirman Kristóf és Fehér Csanád a védelem vezére volt, végig stabilitást adtak az egész csapatnak, Edmilson fáradhatatlanul robotolt a jobb oldalon, Barkóczi óriásiakat mentett az utolsó pillanatokban, mégis Faragó Bencét emelném ki. Győztes gólja mellett végig nagyon agilisan és veszélyesen futballozott, többször is a védője mögé került, állandó veszélyt jelentett az ellenfél kapujára. Egész télen remek formában játszik és edz, bízom benne, hogy ebből a munkából és mentalitásból nem fog engedni!”

Széchenyi Márton (U17): Vörös Levente (MOL Fehérvár FC – KTE LA 0-0)

"Elképesztő futómennyiséget produkált! Sokat szerelt, támadásoknál több beadásig is eljutott. Szélső védőként kimagasló volt a teljesítménye!”

Bódi Attila (U16): Szamosi Csanád (MOL Fehérvár FC – KTE LA 1-2)

„Azon túl, hogy a védelem vezéreként szinte átjátszhatatlan volt, a mezőnyjátékba is aktívan kapcsolódott be, sőt, bomba góljával vezetéshez juttatott bennünket, ami végül a győzelmet is jelentette.”

Szerző: KTE/kteakademia.hu