Faragó góljával nyert az U19

A Vidi ellen máris három pontot szereztünk.

A KTE LA U19-es csapata a MOL Vidi elleni bajnokival indította hazai pályán a tavaszi szezont. Lóczi Péter csapata küzdelmes meccsen, Faragó góljával szerzett három pontot.

Az első játékrészben több formás akciót is vezetett a KTE LA, de a vezetést csak a második félidő elején sikerült megszerezni, amikor Bodor labdaszerzése után Szalai vezette a felállt védelemre a labdát, majd egy okos csel után Faragóhoz passzolt, aki higgadtan értékesítette helyzetét. Ez a gól elég is volt a sikerhez, köszönhetően a csapat rendkívül masszív védekezésének.

U19: KTE LA – MOL Vidi FC 1-0 (0-0)

U19 II. osztály, 16. forduló

KTE: Berta – Edmilson, Hirman, Fehér, Barkóczi – Fekete (Csúri 71.), Daróczi, Bodor Z. – Richter (Földi 88.), Szalai J., Faragó.

Gól: Faragó (47.)

Lóczi Péter: Megérdemelt győzelmet arattunk, végig élesek, motiváltak voltunk, játékban is sikerült a Videoton fölé kerekednünk. Az első félidőben támadásban nagyon aktívak voltunk, több alkalommal is sikerült mögéjük kerülnünk, veszélyeztetnünk. A második félidő elején szépségdíjas góllal megkoronáztuk teljesítményünket, az egyéni és csapatszintű védekezésünk pedig végig kiemelkedő volt. Gratulálok a csapatnak, egy nagyon jó csapatot sikerült két vállra fektetnünk, igazi csapatmunkával és remek egyéni teljesítményekkel. Bodor Zoli, Csúri Dájmi és Földi Bence személyében ráadásul három U17-es játékos is a pályán volt, jó játékukkal segítették győzelemhez az idősebbeket!

Szerző: KTE/kteakademia.hu