Ezúttal nem sikerült nyernünk az Akadémia szekcióban

Eredmények.

Az Akadémia szekcióban mindhárom korosztályos együttesünk bajnokit játszott hétvégén, pontot azonban ezúttal csak az U17-es gárda tudott szerezni.

U19: Fehérvár FC – KTE LA 2-3 (0-0)

KTE: Péter – Keindl, Szabó Benedek, Fazekas, Kovács, Sódar, Balis, Nagy, Virágh, Varga, Béleczki. Csere: Petényi, Lőrincz J., Szabó Bence, Doszkocs, Lőrinc M.

Gól: Béleczki (50.), Szabó Bence (62.) ill. Bertók (48.), Pintér (67.), Dénes (87.)

Lóczi Péter értékelése: – Az első félidőben tudtuk kontrollálni a mérkőzést, a jóval esélyesebb Fehérvár nem tudott igazán veszélyt jelenteni a kapunkra. A második félidőben már kijött a tudásbéli különbség a vendégek javára, és végig nyomás alatt voltunk, mélyen visszahúzódva védekeztünk. Sikerült ugyan egyenlítenünk, majd a vezetést is megszereznünk két hatalmas bombagóllal, de már nem maradt erőnk az előny megtartására. A döntetlen talán reálisabb lett volna, hiszen rengeteget dolgozott a csapat, legalább az egy pontért.

U17: KTE LA – PMFC 0-0

KTE: Hajnal – Csuri, Filus, Iványi, Vincze, Balogh, Fürj, Supka, Tóth F., Szlovák, Köblös. Csere: Kenderes, Túri.

Csima Gyula értékelése: – Két hasonló szintű csapat mérkőzésén, inkább a mezőnyjáték dominált. A kapuk ritkán kerültek veszélybe, ennek elsősorban a jó védekezés, illetve a sok technikai hiba volt az oka. Nem tudtunk folyamatos támadójátékot produkálni, elsősorban a pontosság hiányzott az utolsó harmadban. A csapat védekezésében viszont történt fejlődés a legutóbbi mérkőzéshez képest.

U16: KTE LA – Budai FC 0-3 (0-1)

KTE: Lázár – Lippai, Kristóf, Mátyás, Gulyás, Ónodi, Varga, Pál, Somodi, Kaldenecker, Hegedűs. Csere: Brada, Batfalszky, Baranyi, Laczkó, Csernák.

Benke József értékelése: – Sok technikai hibával, pontatlanul játszottunk, ellenfelünk kapujára nem sok veszélyt jelentettünk. Ellenben védekezési hibáinkat kihasználva, magabiztosan vitte el a három pontot a fővárosi csapat.

Szerző: KTE/kteakademia.hu