Ezúttal nem ment a Szeged-Grosics ellen

Egyik korosztály sem nyert ezúttal. 

A régiós bajnokságban a Szeged-Grosics Akadémia volt az U13 és az U12 ellenfele. Az idősebbek egy pontot itthon tartottak, a fiatalabbak ezúttal vereséget szenvedtek.

Az U13-as találkozón már az első félidőben kialakult a végeredmény, a vendégek szereztek vezetést, de Balla találatával még a szünet előtt sikerült egalizálni.

Az U12-es meccsen a vendégek igyekeztek dominálni, de a KTE LA felvette a kesztyűt, a szünetre Lőrincz gyönyörű góljának köszönhetően előnnyel is mehettünk. A második félidőben csökkent a koncentráció, kijött némileg a nyomásból fakadó fáradtság, így a vendégek meg tudták fordítani a meccset.

U13: KTE LA – Szeged-Grosics Akadémia 1-1 (1-1)

U13 I. osztály, Dél-Kelet, 19. forduló

KTE: Makádi – Juhász, Tóth B., Jócsák, Visinka – Szabados, Fodor, Balis – Petényi, Balla, Horváth.

Csere: Polyák, Pusztai, Gyapjas, Hajnal, Mányoki, Tóth L.

Gól: Balla (28.) ill. Patkós (21.)

Bódi Attila: Sajnos az idény leggyengébb teljesítményét nyújtottuk, ellenfelünk ezúttal mindenben felülmúlt minket. Örülhetünk a döntetlennek.

U12: KTE LA – Szeged-Grosics Akadémia 1-2 (1-0)

U12 I. osztály, Dél-Kelet, 19. forduló

KTE: Bogdán – Gál, Losonczi, Kovács, Sódar – Doktor, Bodnár, Lőrincz – Major.

Csere: Koncz, Terbe, Csizmadia D., Csizmadia L.

Gól: Lőrincz (19.) ill. Osvald (40.), Mádi (52.)

Dócs Dániel: A Szegedet eddig is a bajnokság egyik legjobb csapatának tartottam, ez a véleményem a meccs után sem változott. Nagy nyomás alá helyeztek minket, egészen fent letámadtak, nem fért bele, hogy sokáig dédelgessük a labdát. A srácoktól jó értelemben vett agresszivitást kértem, ezt vissza is kaptam. Az első félidőben ennek meg is lett az eredménye, hiszen vezettünk. Sajnos a második játékrészben kisebb fáradtságot láttam a srácokon, ez is oka lehet annak, hogy pontatlan passz után könnyen egyenlített a Szeged, ez aztán olyan plusz erőt adott nekik, hogy a győzelmet is kiharcolták. Nekem tetszett, amit a fiúktól láttam, úgyhogy most is gratulálok nekik!

 

Szerző: KTE/kteakademia.hu