Ezúttal Karcagról hoztuk haza a pontokat

Még mindig hibátlanok vagyunk.

A KTE LA U13 és U12 továbbra is hibátlan a régiós bajnokságban, csapataink ezúttal Karcagról hozták haza a pontokat, ahol újra rengeteg gólt szereztek.

U13: Karcag – KTE LA 0-16 (0-6)

Kiemelt U13, 7. forduló

KTE: Baranyi – Keresztes, Nagy Á., Szebellédi, Roza – Fürj, Balogh, Kenderes – Hoffman, Méhes, Csonka.

Csere: Simon, Köblös, Laczkó, Nagy, Katona, Hajnal.

Gól: Hoffman (10., 22., 30., 52.), Méhes (13., 60.), Kereki (24. – öngól), Simon (31.), Laczkó (34.), Köblös (41., 50., 56.), Kenderes (45.), Nagy (53., 55.), Szebellédi (59.)

Verebélyi Gábor: Ellenfelünk csak a védekezéssel foglalkozott, így szinte az egész mérkőzés a térfelükön zajlott. Az első félidőben még volt bennük tartás, de a másodikra teljesen szétestek, középen és a széleken is könnyen át tudtunk menni a védelmükön, a befejezéseket önzetlenül oldottuk meg. Gratulálok a srácoknak!

U12: Karcag – KTE LA 1-3 (1-1)

Kiemelt U12, 7. forduló

KTE: Lázár – Lippai, Kristófik, Ónodi, Papp – Pulai, Czéh, Baranyi – Király.

Csere: Németi, Nagy, Szabadi, Veréb, Gulyás, Németh, Hegedűs, Csorba.

Gól: Hérmán (8.) ill. Pulai (7.), Veréb (51.), Király (56.)

Torbavecz Tamás: Nagyon gyenge színvonalú mérkőzést játszottunk. Egyénileg és csapatszinten is a szezon leggyengébb teljesítményét nyújtottuk. Ebben közrejátszott, hogy sajnálatos módon ellenfelünk sportszerűtlen körülményeket teremtett, ettől függetlenül sokkal több helyzetet kellett volna kidolgoznunk. Fontos tanulság, hogy mindig a saját játékunkra összpontosítsunk, és ne kifogásokat keressünk!

Szerző: KTE/kteakademia.hu