Ezúttal az Újpestet győztük le

Három meccs után hét pontja van a csapatnak.

A KTE LA U19 folytatta jó szereplését a bajnokságban, csütörtök délutáni meccsükön ezúttal az Újpest FC-t győzték le hazai környezetben. Lóczi Péter csapata így három mérkőzésen hét pontot gyűjtött be eddig. 

Lóczi Péter csapata nagyon határozottan és agresszíven kezdte a mérkőzést, a bátor letámadásokkal is rendre zavarba hozták az újpesti védelmet. Már az első percekben tiszta ziccerünk is adódott, ezt azonban Perlaki a kapufára rúgta. Az első félidő egyértelműen rólunk szólt, további helyzetek adódtak előttünk, de ezeknél nem sikerült megtalálni a gólt érő megoldást. Fordulás után már küzdelmesebbé vált a mérkőzés, és Berta Csabának is hozzá kellett tennie fontos védéseket a meccshez. A hajrában végül megszereztük a mindent eldöntő gólt, amikor Daróczi értékesített egy büntetőt.

U19: KTE LA – Újpest FC 1-0 (0-0)

U19 II. osztály, 3. forduló

KTE: Berta – Richter, Barkóczi, Szabó G., Edmilson – Daróczi, Hirman (Lukács 46.) – Perlaki (Pomozi 86.), Fekete M. (Jáger 72.), Faragó (Fekete G. 90.) – Szalai.

Gól: Daróczi (80. – büntető)

Lóczi Péter: Az első félidőben több alkalommal eldönthettük volna a mérkőzést, de rendre rossz döntéseket hoztunk a támadóharmadban. A második félidőre a küzdelem és a védekezés maradt, büntetőnket azonban magabiztosan értékesítettük. Jó csapatot győztünk le, határtalan fegyelemmel és akaraterővel. Büszke vagyok a csapatra!

Szerző: KTE/kteakademia.hu