Ezúttal az U17 nyert Békéscsabán

Az U16 pontot szerzett, az U19 kikapott. 

Három akadémia szekcióhoz tartozó csapatunk is pályára lépett hétvégén. A tartalékos U19 kikapott a Nyíregyházától, míg az U17 Békéscsabán szerezte meg a pontokat, az U16 ezúttal döntetlent játszott. 

U19: KTE LA – Nyíregyháza 1-3 (0-1)

U19 Alap csoport, 9. forduló

KTE: Kőrösi – Horváth Á., Bálint, Horváth M., Miskolczi, Jászai-Deák, Gondi, Pető, Marsa, Kónya, Ruzsa.

Csere: Szekeres, Sebő, Szakter, Telek, Kovács Á.

Gólszerzőnk: Gondi

Lóczi Péter (U19): – Csak gratulálni tudok a csapatnak, a sok hiányzó ellenére is nagyszerűen játszottak, az utolsó pillanatig küzdöttek, nem adták fel, és a játék minősége is tetszett. Más kérdés, hogy a támadóharmadban több kreativitás, nagyobb koncentráltság szükséges a gólszerzéshez. Több volt ebben a mérkőzésben, uraltuk a játékot, szép támadásokat vezettünk, de a Nyíregyháza jobban használta ki a helyzeteit, ezért megérdemelten győzött.

U17: Békéscsaba – KTE LA 1-2

U17 Alap csoport, 9. forduló

KTE: Győri – Horváth A., Varga B., Ladányi, Hajnal, Balla, Tóth L., Káspári, Balis, Fodor, Ladics.

Csere: Tóth-Kása, Jánosik.

Gólszerzőink: Balis, Varga B.

Paksi Péter (U17): – Gyengén, sok hibával kezdtük a mérkőzést, a hazaiak nagy nyomás alá helyeztek bennünket. A félidő végén két szép támadás után két gólos előnybe kerültünk. Mielőtt megnyugodhattunk volna, gyorsan összehoztunk egy gólt a szünet. Fordulás után szerkezetet váltottunk, lehiggadt a játékunk, és megérdemelten nyertünk A csapat legjobbja Ladányi Tamás volt, akit nem tudtak átjátszani.

U16: Nyíregyháza – KTE LA 1-1 (0-0)

U16 Alap csoport, 10. forduló

KTE: Péter – Bodnár, Szabó Benedek, Dömötör, Sódar, Varga M., Szabó Bence, Pataki, Lőrincz, Keindl, Dinók.

Csere: Osvald, Kovács M., Petényi, Kovács D., Major.

Gólszerzőnk: Szabó Bence

Benke József (U16): – Fegyelmezetten játszottunk az egész mérkőzésen, kicsit tompák voltunk, sok szituációt késve reagáltuk le, amikre ha jobban figyeltünk volna, több ziccert tudtunk volna kidolgozni, illetve a gólt is el tudtuk volna kerülni. Mindezek ellenére mindenki átlag feletti teljesítménnyel járult hozzá a pontszerzéshez. A mérkőzés legjobbja Pataki Dániel volt.

Szerző: KTE/kteakademia.hu