Ezüstéremmel tért haza Szászberekről az U9

Két csapattal indultak.

A 2012-es korosztály hétvégén Szászberekbe utazott teremtornára, ahol két csapattal vettek részt az eseményen. Az egyik csapat ezüstéremmel térhetett haza.

Pelikán István értékelése:

„A nagy létszám miatt, hogy mindenki elegendő játék percet kapjon, két csapattal tudtunk nevezni.  A délelőtti csoportban az első meccseken bizonytalanok voltunk, hiányzott az önbizalom is a játékunkból. Az utolsó két mérkőzésen viszont a gyerekek pontosabban játszottak, kevesebbet hibáztak, sikerült átlendülniük és biztosabban értékesítettek a helyzeteket.  Ezzel a második helyen végeztünk, a legjobb játékosnak Czéh Kamillát választották. A délutáni csoportban a gyerekek mindent megtettek, de pluszt, vagy extra teljesítményt nem tudott ezúttal senki sem hozzátenni. Nem kaptunk ki sokkal senkitől, de nem is nyertünk sokkal, ez a játék most a tabella második felére volt elég, ami reális is a mutatott játék alapján ebben a mezőnyben. A gyerekek ismét sokat tapasztalhattak, ami ebben a korban a legfontosabb. A tanultak megértése és alkalmazása mélyül bennük.”

A Lila és fehér csapat:

Németh Zalán, Tóth Gergő, Kovács Áron, Sándor Boldizsár, Szabó Botond, Kenderes Miksa, Czéh Kamilla, Scheiner Zsombor, Szőke Márton, Szuetta Bános, Dunai Dominik, Békési Barnabás, Komonyi Marcell, Kovrig Martin, Némedi Bátor

Szerző: KTE/kteakademia.hu