Érvényesítette a papírformát a Puskás Akadémia

Sokat hibáztunk, így nem lehetett esélyünk a pontszerzésre. 

Az élvonalban a Puskás Akadémia vendége volt a KTE LA hétvégén, a felcsútiakat ezúttal nem sikerült megszorongatnunk, magabiztos játékkal tartották otthon a pontokat.

Mindkét mérkőzés hasonló forgatókönyv mentén zajlott, a hazaiak gyakorlatilag az első félidőben nagy offenzívát indítottak, a nyomás pedig gólokban is megmutatkozott. Bár az U14 eleinte jól tartotta magát, illetve az U15 is vissza tudott némileg kapaszkodni, esélyük nem volt ezúttal a pontszerzésre a védekezésben elkövetett hibák miatt.

U15: Puskás Akadémia – KTE LA 7-2 (5-0)

U15 I. osztály, 13. forduló

KTE: Zábráczki – Győri (Török 66.), Heidrich, Horváth Á., Szamosi (Horváth A. 66.) – Lisku (Bogdán 41.) – Gyarmati (Szalai 41.), Lengyel (Ádelhardt 66.) – Barkóczi, Goretich, Molnár (Pető 54.).

Gól: Perfetto (4.), Farkas (13., 29.), Gruber (40., 55., 73.), Szabó N. (76.) ill. Heidrich (63.), Goretich (71.)

Lóczi Péter: Az eredmény túlzó, ekkora különbség nincs a két csapat között. A védekezésünk ezen a mérkőzésen csődöt mondott, helyezkedési hibák, ki nem kényszerített technikai hibák jellemeztek minket, talán egész félévben nem vétettünk ennyit, mint ebben a 90 percben. A támadójátékunkkal nem volt különösebb gond, a két gól mellett voltak még lehetőségeink, de az egyéni és csapatszintű védekezési hibákat most sajnos nem bírtuk el.

U14: Puskás Akadémia – KTE LA 5-0 (2-0)

U14 I. osztály, 13. forduló

KTE: Radnóti – Baranyi (Kajtár 58.), Benke, Kónya, Ruzsa – Erhardt, Gondi – Fekete, Átrok, Bálint (László 75.) – Majoros.

Gól: Halászi-Harsányi (7.), Bajtel (32., 67., 76.), Nagy (72.)

Bódi Attila: Csak ismételni tudom önmagam, játékban és csapatvédekezésben is előre léptünk, de eredményben ez még nem mutatkozik meg az egyéni hibáink miatt. A pozitív dolgainkról inkább a PFLA edzőjének nyilatkozatából ránk vonatkozó részt idézném: „Az ellenfelünk védekezésre rendezkedett be, de nagyon kulturáltan játszott.”

Szerző: KTE/kteakademia.hu