Eredményes kiemelt tornán van túl az U11 és az U10

Jól teljesítettek a gyerekek.

A Basic akadémia szekció korosztályai ezúttal is tornákon vettek részt, Egerben a kiemelt Bozsik programon vettek részt a gyerekek, de több programja is volt a fiataloknak.

Rádi Zsolt, az U11 edzője: – Szombaton Eger rendezte a soron következő Kiemelt Bozsik tornát. Erős csapatokkal színvonalas és izgalmas meccseket játszottunk. Ellenfeleink az FTC, DVTK, Szolnok és a házigazda Eger voltak. Játék képében ellenfeleink fölé nőttünk, ami szerencsére eredményben is megmutatkozott. Három győzelem és egy döntetlen lett a mérlegünk. Szép labdakihozatalok, ötletes, kombinatív támadások jellemezték a játékunkat. A gyerekek mentalitása nagyon jó volt, ami kitartott az utolsó pillanatig. Gratulálunk mindenkinek, ismét szenzációsan fociztak a srácok!

Fűkő Péter, az U10 edzője: – Az egri kiemelt tornán a DVTK, a Szolnok, az Eger és az FTC volt ellenfelünk. A fiúk átmentették jó teljesítményüket. Nem volt olyan mérkőzés, amit ne mi irányítottunk volna, folyamatosan javult a teljesítményünk. Az utolsó mérkőzésre ez kiteljesedett. A Ferencváros ellen tökéletesen fociztak a gyerekek, ami megkoronázta a napunkat. Egységesek voltunk, igazi csapatként működtünk, mindenki hozzátette a saját kis pozitív teljesítményét. A csapat másik fele az Újpest FC-hez utazott, ahol a hazaiak mellett a Barca Academy csapataival találkoztunk. Az első körben a teljesítményünk nem igazán volt megfelelő, nem voltunk harcosak, nem hoztunk jó döntéseket a játékhelyzetekben. A visszavágókra viszont jobban összeállt a csapat, itt is egységesebbek voltunk és voltak jó dolgok, ami bizakodásra ad okot a jövőre nézve.

Szerző: KTE/kteakademia.hu