Eredményes hétvégéje volt az akadémia szekciónak

Hét pontot szereztek. 

Akadémia szekciónk mindhárom csapata pályára lépett a legutóbbi fordulóban, az U19 és az U16 idegenben nyert, de az U17 is ponttal térhetett haza. 

U19: Dunaújváros – KTE LA 0-1 (0-1)

U19 C-csoport, 8. forduló

KTE: Telek – Ruzsa, Kárpáti, Miskolczi, Horváth M., Kovács Á., Balis, Hajnal, Balla, Horváth A., Győri Á.

Csere: Béleczki, Sebő, Tóth L., Ladics.

Gól: Győri Á.

Lóczi Péter: – Különböző okok miatt 12 játékos hiányzott az U19-es korosztályból, ezért az U17-es csapat nyolc tagjával kiegészülve tudtunk csak a mérkőzésre kiállni. A győzelmünk megérdemelt volt, végig domináltunk és irányítottunk, két kapufa és számtalan helyzet jellemezte a játékunkat, jól és eredményesen futballoztunk.

U17: Békéscsaba – KTE LA 2-2 (2-1)

U17 C-csoport, 11. forduló

KTE: Győri – Horváth A., Ladics, Jócsák, Hajnal, Balla, Tóth L., Kárpáti, Balis, Varga M., Béleczki.

Csere: Várszegi, Jánosik, Ladányi, Sebestyén, Varga B.

Gólszerzőink: Ladics 2

Bódi Attila: – Nagyszerű időben, remek pályán játszhattunk. Kiegyenlített mérkőzésen inkább a fizikális elemek domináltak a játék helyett, ismét a hajrában veszítettünk el kettő pontot.

U16: Ikarus – KTE LA 2-3 (1-1)

U16 C-csoport, 9. forduló

KTE: Péter – Osvald, Keindl, Szabó Benedek, Sódar, Petényi, Pataki, Szabó Bence, Varga M., Lőrincz, Dinók.

Csere: Doszkocs, Dömötör, Kovács M.

Gólszerzőink: Szabó Bence 2, Varga M.

Benke József: – Az első félidőben többnyire a mezőnyben folyt a játék, de adódtak helyzetek is, amikből mindkét csapat egyet-egyet tudott értékesíteni. A másodi félidőben megpróbáltunk már az ellenfél tizenhatosánál labdát szerezni, ellenfelünket hibára kényszeríteni, aminek gyors két gól lett az eredménye. Ezután ismét kiegyenlített lett a játék, a kapuk alig forogtak veszélyben. A hajrában ajándékoztunk egy gólt ellenfelünknek, ezáltal rendkívül izgalmasra sikeredett a végjáték, de nagyot küzdve sikerült megtartanunk az eredményt, elhozni a három pontot. A mérkőzés legjobbja Szabó Bence volt.

Szerző: KTE/kteakademia.hu