Eredmények: Nyolcat rúgott az U19, további három korosztályunk is nyert

A szerdai eredménysor.

Korosztályos csapataink szerdán több edzőmeccset is játszottak, az eredményeket alábbiakban gyűjtöttük össze. A hétközi meccseken négy csapatunk tudott nyerni, emellett egy döntetlent, illetve két vereséget jegyzünk. 

U19: Hódmezővásárhely – KTE LA 2-8

Lóczi Péter: Önbizalom növelő győzelmet arattunk, örülök, hogy jó játékkal sikerült ezt elérnünk. Szép gólokat szereztünk, kiváló egyéni teljesítmények voltak. El kell hinniük a játékosoknak, hogy jó futballisták, rengeteg munkával és kellő alázattal sokra vihetik.

U17: KTE LA – PMFC 2-2

Széchenyi Márton: Az első félidőben sok helyzetet dolgoztunk ki, de végül a foci törvényei érvényesültek. A helyzeteket be kellett volna lőni, cserébe kaptunk egyet, így hátrányból fordultunk. A második félidőben higgadtabbak voltunk, sikerült kétszer is egyenlítenünk, ami pozitívum. Nincs sok hátra a rajtig, kezdődik a finomhangolás. Frissítünk ebben a 10 napban, illetve bízunk a jó kezdésben.

U16: KTE LA – PMFC 3-1

Bódi Attila: A szombati negatív teljesítményből sikerült kilépnünk, sok olyan dolgot láttam viszont, amit gyakoroltunk. Ez megnyugtató lehet nekem és a csapatnak is. Sok sérültünk van még mindig, ennek ellenére jó mérkőzést játszottunk. Ezúttal a játék mellé eredményesség is párosult, ami mindenképpen pozitív a rajt előtt.

U15: KTE LA – III. Kerület 2-1

Csima Gyula: A győzelem ellenére most nem futballoztunk igazán jól, minél nagyobb tempót akartunk diktálni, de sok technikai hibát vétettünk.

U14: KTE LA – III. Kerület 3-1

Paksi Péter: A felkészülést remekül szolgálta ez a meccs, próbáltam mindenkinek lehetőséget adni. Lényegesen jobban mozogtunk, mint az előző héten a nagy terhelés közepette. Lassan kialakulnak a posztok és a helyek, kíváncsian várom, hogy az utolsó erőfelmérőn mit kapok vissza a csapattól szombaton.

U13: FTC – KTE LA 9-0

Király Dávid: Hatvan percig egyenrangú ellenfelei voltunk a Ferencvárosnak, ezután több egyéni hibának köszönhetően alakult ki a végeredmény. Játékban akadt hiányérzetem, taktikai felkészültségünket magasabb szintre kell emelni, nyomás alatt is hatékonyabb és bátrabb játékra kell törekedni. Szerencsére jó alanyokból áll a csapat, dolgozni kell, és a kemény munkának jönni fog az eredménye.

U12: FTC – KTE LA 5-2

Torbavecz Tamás: Egy fizikálisan erősebb és gyorsabb csapat ellen játszottunk. A legnagyobb zavart a kapunk elé beívelt labdák levédekezése jelentette, nem voltunk elég határozottak a büntetőterületünkön belül. Igyekeztük megbecsülni a labdát, és kombinációk után mélységi beindulásokkal az ellenfél mögé kerülni, góljainkat is ilyen szituációból szereztük. Le a kalappal a gyerekek előtt, a mérkőzés egyes periódusaiban egyenrangú ellenfelei tudtunk lenni neves ellenfelünknek.

Szerző: KTE/kteakademia.hu