Érdekes meccseket játszottunk a Szegeddel

Egy iksz, egy vereség. 

A KTE LA U13 és U12 a Szegeddel találkozott hétvégén a régiós bajnokságban. Az idősebbek kikaptak, a fiatalabbak döntetlent játszottak, két elég érdekes találkozón. 

U13: Szeged-GA – KTE LA 5-1

U13 Dél-Kelet, 18. forduló

KTE: Lázár – Veréb, Gulyás, Ónodi, Papp – Czéh, Csorba, Baranyi – Király.

Csere: Németi, Németh, Nagy M., Kristófik, Filus, Kristóf, Mező, Pulai, Hegedűs.

Gólszerzőnk: Veréb

Dócs Dániel: – Sorozatban a harmadik olyan csapattal találkoztunk, mely a tabella első ötöséhez tartozik, ebből a sorozatból eredményesség tekintetében nem jöttük ki jól. Most is jól kezdtük a mérkőzést, mi irányítottuk a játékot, de ellenfelünk jól védekezett és kevés nagy helyzetet tudtunk kialakítani. A hazaiak magas csatárukat kihasználva folyamatosan ívelt labdákkal igyekeztek keresni. Az első gólt is a semmiből, egy szöglet után, pattanás nélkül juttatták a kapunkba. Ezután a mérkőzés egy török szappanopera első negyven percéhez hasonlított leginkább, ahol minden volt. Összesen négy büntetőt ítélt meg a bíró, ellenünk hármat, nekünk egyet. Mi sajnos a büntetőt kihagytuk, de még a kipattanót is mellé lőttük négy méterről. Ezután a labda felé lépő kapusunkat lökték arrébb, lendületét elvesztve átszaladt a labdán és becsorgott a labda, amit a bíró nem vett észre, így a gól érvényes maradt. Jó játékvezetéssel nem mondom, hogy mérkőzést nyerünk, de szoros mérkőzést játszottunk volna. A fiúk csalódottak voltak, hiszen mindent beleadtak.

U12: Szeged-GA – KTE LA 1-1

U12 Dél-Kelet, 18. forduló

KTE: Endre – Gál B., Horváth, Nyerges M., Nyerges Cs. – Paor-Smolcz, Deák, Eiler – Lőrincz.

Csere: Csorba, Bencze, Sápi, Gál M., Ronkó, Kerekes, Czúth, Meggyesi, Nyerges M.

Gól: Dékány (71.) ill. Lőrincz (47.)

Verebélyi Gábor: – Eltekintve attól, hogy két szabályos gólunkat nem adtak meg, és a mérkőzés végén az ellenfelünk kapott egy vitatható büntetőt, egész jó mérkőzést játszottunk. Jó tempóban játszott mind a két csapat, jó párharcok alakultak ki, helyzetek adódtak mindkét kapu előtt. Védekezésünket a szokotthoz képest visszább kellett hoznunk, a középső zónában próbáltunk labdákat szerezni, de ez a taktika most bejött ezen a mérkőzésen. Gratulálok a srácoknak, szívvel lélekkel játszottak végig!

A mérkőzés legjobbja: Horváth Áron

Szerző: KTE/kteakademia.hu