Elvitte a pontokat az MTK U15

Halasztott meccset pótoltunk.

Még az első fordulóból halasztották el az U15-ös bajnokságban a KTE LA – MTK mérkőzést, melyet a csapatok szerdán pótoltak Kecskeméten. Bár a végeredmény magabiztos MTK sikert mutat, kis koncentrációval akár szorosabb is lehetett volna a találkozó.

A vendégek jól kezdtek, az első húsz percben két elkerülhető hibánkat is kihasználták, de ezt követően Kárpáti révén szépítettünk. Gyakorlatilag azonnal egyenlíthettünk is volna, kihasználva, hogy ebben a periódusban az MTK-nál volt érezhető némi zavar, de Nagy hiába maradt a kapussal szemben, sajnos kimaradt a helyzet. Alig telt el ezt követően néhány minutum, az MTK szinte két ugyanolyan gólt is szerzett, amivel tulajdonképpen lezárták a találkozót.

U15: KTE LA – MTK 1-5 (1-4)

U15 I. osztály, 1. forduló (halasztott)

KTE: Radnóti – Tóth, Szűcs, Visinka, Gyapjas (Jócsák 55.) – Hajnal, Gyenes (Csányi 55.) – Nagy Á. (Sebestyén 55.), Fodor (Balis 62.), Balla (Horváth 62.) – Kárpáti (Major 62.).

Gól: Kárpáti (28.) ill. Ruzsicska (17.), Sebestyén (20., 33.), Herczeg (35.), Kugyela (62.)

Paksi Péter: Szervezetten kezdtük a mérkőzést, de két súlyos hiba miatt előnybe kerültek a vendégek. Ezután sikerült szépítenünk, majd a meccs legnagyobb helyzetét is kihagynunk. Az egyenlítés helyett újabb bal oldali hibák jöttek, így tovább nőtt a hátrányunk. A második félidőben javulás nem történt a játékunkban, így elmondhatjuk, hogy az MTK-nak elég volt kihasználnia hibáinkat a mérkőzés megnyeréséhez.

Szerző: KTE/kteakademia.hu