Elvitte a pontokat az FTC két csapata

Kikapott az U13 és az U12.

Kedden két bajnoki mérkőzést is játszottak korosztályos csapataink, az U13 és az 12 a Ferencvárost fogadta. A zöld-fehérek ezúttal jobbnak bizonyultak.

U13: KTE LA – FTC 0-9

U13 dél-kelet, 19. forduló

KTE: Kocsis – Csutak, Nagymihály G., Csóka, Madarász, Nagymihály Á., Takács, Kriskó, Horváth. Csere: Dulai, Bagi, Nagy, Rózsa, Szabó M., Tapodi, Czibók.

Verebélyi Gábor: – Osztálykülönbség volt a két csapat között. Habár a játékosaim minden tőlük telhetőt megtettek, nem találtak ellenszert a gyorsabb és erősebb, így dinamikusabb focit játszó fővárosiak ellen.

U12: KTE LA – FTC 2-5

U12 dél-kelet, 19. forduló

KTE: Farkas – Bovier, Bertus, Füleki, Bencze, Kern, Komonyi, Eiler, Beszedics. Csere: Scheiner, Bisztricsány, Szuetta, Lajter.

Gól: Beszedics (1.), Eiler (26.) ill. Nagy (9.), Dalnoki (62., 74., 81.), Domonyik (83.)

Filus Gábor: – Tegnap a FTC csapatát fogadtuk itthoni környezetben, a gyerekek nagyon várták a mérkőzést. Nagyon jól kezdtük a találkozót nagyon jól játszottunk, szép támadásokat tudtunk kialakítani mind két szélén. A mérkőzés végéig nyílt volt, mindkét csapat szép támadásokat vezetett, szép gólokat szerzett, sajnos a végén jobban használta ki a ziccereit az FTC. Gratulálok a gyereknek a mutatott játékhoz.

Szerző: KTE/kteakademia.hu