Elvitte a pontokat a DVSC-DLA

Szoros meccseket játszottunk.

Folytatódott hétvégén az U15-ös és U14-es I. osztály, ahol a DVSC-DLA volt csapataink ellenfele. A debrecenieket ugyan meg tudtuk szorongatni, de végül elvitték a pontokat.

U15: KTE LA – DVSC-DLA 1-3 (0-0)

U15. I. osztály, 21. forduló

KTE: Radnóti (Makádi 53.) – Horváth (Patkós 50.), Tóth, Jánosik, Ladics (Dömötör 41.) – Csányi, Gyenes – Varga, Fodor (Balla 73.), Balis – Kárpáti.

Gól: Balis (68.) ill. Forgó (52.), Szilágyi (69., 74.)

Paksi Péter: Mondhatni egy újabb lehetetlennek tűnő küldetést szerettünk volna meglepetéssel zárni, de az utolsó tíz percre sajnos erőben és fejben is elfogytunk.

U14: KTE LA – DVSC-DLA 0-2 (0-0)

U14 I. osztály, 21. forduló

KTE: Péter – Kovács D. (Diószegi 52.), Gyapjas, Szebellédi, Gál – Szabó B. – Nagy Á. (Major 65.), Keindl (Kovács M. 41.), Sódar (Dinók 61.), Lőrincz (Petényi 52.) – Lukács.

Gól: Kristóf (62.), Kovács (79.)

Csima Gyula: Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl megint, de azt gondolom, hogy jó úton járunk továbbra is, hiszen egészen a hajráig nyílttá tudtuk tenni a találkozót egy nagyon jó Debrecen ellen. Jól dolgozunk, ma a játékunk kicsit pontatlanabb volt, ez persze annak is köszönhető, hogy a Debrecen nagy nyomást gyakorolt ránk végig. A második félidőben adódtak lehetőségeink, talán ha ezeket gólra váltjuk, akkor még szorosabb lehetett volna az eredmény, de összességében az eredmény reális. Nagy Ákosnak sajnos eltört a lábujja, így pár hétre biztosan kiesik, ami fájó, hiszen fontos láncszeme a csapatnak. Ezúton is gyors felépülést kívánok neki!

Szerző: KTE/kteakademia.hu