Élvezték a gyerekek a Kerek Kupát

Megható gesztussal zárult a torna. 

A hosszú hétvégén a kerekegyházi rendezésű Kerek Kupán vett részt a KTE LA U9-es korosztálya, ahol két csapattal álltak ki a lila-fehér fiatalok. A tornát körmérkőzéses rendszerben bonyolították le az 5 résztvevő együttes között.

Pelikán István, a korosztály edzője értékelt:

„Két csapattal indulhattunk a negyedik alkalommal megrendezett Kerek Kupán, ami számunkra azért is volt szerencsés helyzet, mert így minden játékos sok időt tölthetett a pályán. A gyerekek megmutatták, hol tartanak technikailag és taktikailag. Jó volt látni, hogy mindenki élvezte a játékot, emellett jó teljesítményt nyújtott. Jó döntéseket hoztak, jól működtek együtt. Mindkét csapatunk megnyerte a mérkőzéseit, a legszorosabbat egymás ellen játszhatták a gyerekek. Ezen egygólos különbség döntött, így az első két helyet szereztük meg a tornán. Lőrincz Bertalant külön kiemelném, hiszen ő lett a torna gólkirálya. Jó úton járnak a gyerekek, sokat fejlődtek, élvezik a játékot! Télen Szombati Sándor és Surnyák Zalán személyében két kerekegyházi kisfiút is le tudtuk igazolni, megható gesztus volt a hazai egyesület részéről, hogy egy kupával búcsúztatták el őket. Sok sikert kívánunk nekik akadémiánkon, illetve ezúton is köszönjük a Kerekegyháza eddigi nevelőmunkáját!"

A csapat tagja:

Nagymihály Áron, Csorba Kevin,  Bódog János, Farkas Balázs, Madócs Kevin, Darányi Botond, Kovács Kende, Oláh István, Surnyák Zalán, Szombati Sándor, Oláh Máté, Lőrincz Bertalan, Csikai Róbert

Szerző: KTE/kteakademia.hu