Élvezetes meccsekkel indult az élvonal

Jó meccsekkel kezdett az U15 és az U14. 

U15-ös és U14-es korosztályunk az UTE ellen kezdte az első osztály küzdelmeit hazai pályán. Csapataink nem kezdtek rosszul, azonban kis szerencsével akár több pontot is gyűjthettek volna.

Az U15-ös együttes az első félidőben dominálni tudott az UTE ellen, egy középpályán szerzett labda után végül három gyors passzból a kapujuk elé kerültünk, a ziccert Goretich értékesítette, de erre is volt válasza még a vendégeknek. A második félidőt az UTE kezdte jobban, ami egy gól formájában is megmutatkozott, de Lóczi Péter csapata emberhátrányban is nagyot küzdött, egy nagybedobás után ismét Goretich talált be az utolsó percben.

U15: KTE LA – UTE 2-2 (1-1)

U15 I. osztály, 1. forduló

KTE: Gyapjas – Győri, Bogdán (Pető 70.), Heidrich, Szamosi (Zábráczi 75.) – Gyarmati (Molnár 45.), Lisku, Kovács Á. – Barkóczi (Szalai 40.), Goretich, Lengyel.

Gól: Goretich (22., 80.) ill. Vass (34.), Angyal (53.)

Kiállítva: Gyapjas (75.)

Lóczi Péter: Nagyon jó iramú mérkőzést tudtunk játszani, ahol a végén mentettünk pontot. Az első félidőben mi domináltunk, több helyzetünk is adódott, de csak egyet sikerült értékesítenünk. A második félidő az Újpesté volt, kiállítás is hátráltatott minket, így mindenképpen dicséretes, hogy nem adtuk fel, és végig mentünk előre.

Az U14-esek az első félidőben kétgólos hátrányba kerültek, az első gólt egy eladott labda előzte meg, míg a második találat büntetőből született. Egy sikeres párharcot követően tudott elmenni az újpesti támadó, akit buktattak a mieink tizenhatos vonalánál, a játékvezető pedig úgy ítélte meg, hogy ez már belül történt. A KTE LA mindent megtett, hogy legalább pontot mentsen, de Bálint Máté éles szögből szerzett találatával már csak a szépítés jött össze.

U14: KTE LA – UTE 1-2 (0-2)

U14 I. osztály, 1. forduló

KTE: Radnóti (Csikós 41.) – Szekeres, Erhardt (Hábenczius 61.), Kónya, Kajtár (Ludvigh 61.) – Átrok, Ruzsa, Fekete – Benke (Bálint 40.), Majoros, Gondi (Veréb 61.).

Gól: Bálint (65.) ill. Simon (16., 32.)

Bódi Attila: Nagyon sajnálom a srácokat, mert sok munkát fektettek a mérkőzésbe, ami nyerhető lett volna, mégis szomorúan kellett lejönnünk a pályáról. A tanulság az, hogy nem elég futballozni megtanulni, a tudást fel is kell tudni mutatni, amikor szükséges. Ebben még többet kell fejlődnünk, mint fociban! De megcsináljuk, mert látom a srácokban az akaratot!

Szerző: KTE/kteakademia.hu