Első tornáján szerepelt idén az U9

Ötödikként zártak Kiskunhalason.

A KTE LA U9-es csapata hétvégén Kiskunhalason vett részt tornán, ahol rengeteg szép élménnyel gazdagodhatott Dócs Dániel csapata, ráadásul komoly ellenfelekkel mérhették össze tudásukat.

A 10 csapat részvételével zajló tornán igen erős csoportba került a KTE LA, hiszen ellenfelünk a SZEOL, a Grosics Akadémia, a Paks és a LUA Baja volt. A csoportkörben a Baja elleni 3-0-os vereség után a SZEOL ellen sikerült javítani (3-2), majd a paksiakat is sikerült legyűrni (2-1). A Grosics ellen egy ki-ki meccsen végül a szegediek nyertek 5-3-ra, így az ötödik helyért játszhattak helyosztót a fiatalok a Móravárossal, őket büntetőkkel sikerül végül legyőzni.

Dócs Dániel értékelése:

„Az eredményességet nézve nem szerepeltünk rosszul, hiszen három győzelem mellett kétszer szenvedtünk vereségét. Tapasztalatszerzésnek nagyszerű volt a gyerekeknek, illetve számomra is. Élvezték a focit, természetesen állandóan a pályán szeretett volna lenni mindenki, a játékidőt ennek megfelelően is osztottuk fel egyenlően. Úgy gondolom mindenki pozitív élményekkel tért haza, voltak szép góljaink, nagy védéseink, szép védekezéseink. A lényeg, hogy minden gyerek jól érezte magát, ennél nem is kell több!”

Szerző: KTE/kteakademia.hu