Elkezdődött a Bozsik-program 2020/2021-es kiírása

Idén is az U11 és az U10 szerepel majd a régiós tornákon.

Két korosztályos csapatunk számára idén is fix tornákat biztosít a Bozsik-program régiós tornarendszere, melynek ebben a szezonban is a legmagasabb „A” szintjén versenyezhetnek csapataink. Hétvégén Szolnokon rendezték az első tornát, ahol a házigazdák mellett a Debrecen, a Diósgyőr, a Békéscsaba és a Nyíregyháza volt ellenfelünk, és ez nem is fog változni a szezon során.

Sziegl Gábor (U11) értékelése:

„Az első torna tapasztalata az, hogy többnyire nálunk előrébb tartó, jobb játékerőt képviselő, technikásabb csapatokkal játszottunk, a cél tehát megvan, mit kell elérnünk. A mindenkivel ikszelő Békéscsabával mi is ikszeltünk, ami örömteli. A játékunkat minden meccs után átbeszéltük, meccsről meccsre javult a teljesítményünk, egyre fegyelmezettebbek lettünk. Lőrincz Berci játéka nagy segítség volt, akit ki is emeltem a csapatból a teljesítménye alapján.”

Dócs Dániel (U10) értékelése:

„Vártuk már nagyon, de tudtuk, hogy nem fognak semmit könnyen adni. A Nyíregyháza meccs erre jó példa volt, hiszen 2-0-ra is vezettünk, de végül kikaptunk. A Békéscsabával tudtunk még jó meccset játszani, sajnos a DVSC, a DVTK és a Szolnok ellen most kevés sanszunk volt. Csapatként és egyénileg is gyorsabb játékra kell törekednünk, ahogy az említett három rivális is teszi. Kevés volt a labda nélküli mozgás, sokszor nem mertük felvállalni a bátor játékot, inkább hátra passzoltunk. Az alapjáték a szélek megjátszása, az onnan érkező centerezés volt a csapatoknál, mi sajnos sokszor fent ragadtunk, így be tudták játszani mögénk a labdát. Ez volt az első ilyen tornánk, biztos vagyok benne, hogy sokkal jobban is fogunk ennél szerepelni. A csapat legjobbja Farkas Zétény lett.”

Szerző: KTE/kteakademia.hu